Nadzieja:-)
Zaciekawiona BB
Dziewczyny czy, któraś z was przyjmowała ovosicare?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, ogólnie progesteron się robi 7 dni po owulacji, ale Ty napisałaś, że razem z progesteronem robisz beta hcg.Progesteron chyba 7 dni po owulacji
Poprawcie mnie dziewczyny, jeśli się mylę
Sorki, Nie zatrybiłam że Twoja wiadomość jest odpowiedzią dla @MamaRTak, ogólnie progesteron się robi 7 dni po owulacji, ale Ty napisałaś, że razem z progesteronem robisz beta hcg.
Zastanawiam się, czy no to drugie badanie nie jest za wcześnie![]()
Zaczęliśmy starania o drugie dziecko w czerwcu 23r, w październiku miałam biochem a w grudniu cp. Wznowiliśmy starania w marcu 24r. I nicO
przykro mi ..który to cykl starań?
Tak, ogólnie progesteron się robi 7 dni po owulacji, ale Ty napisałaś, że razem z progesteronem robisz beta hcg.
Zastanawiam się, czy no to drugie badanie nie jest za wcześnie![]()
Jeśli masz stała fazę lutealna 14 dni to takProgesteron chyba 7 dni po owulacji
Poprawcie mnie dziewczyny, jeśli się mylę
Nie mam potwierdzonej owulacji ale liczę że może być 7dpo. Betę robię bo już w dwóch ciążach wyłapałam w 7dpo betę na poziomie ok 2 i potem już tylko rosła. Jak nie było ciąży to zawsze pisze <2.3To badanie (progesteron z beta hcg) wypadnie ile dni po owulacji?
Niestety jeszcze podrożały od stycznia i już prawie 100zl place , ale zaś ciążę będę prowadzić na NFZ to będą oszczędności. Dwie pierwsze prowadziłam prywatnie to miliony szłyKurcze betka i prożek Cię wykończy finasowo
Hej, pisałam kilka dni temu że przyszedł okres@niezapominajka876 jak Twoje testowanie dzisiaj?![]()