Nadzieja:-)
Zaciekawiona BB
Jeszcze nie. W piątek jak bylam u ginka to rozwiał wszelkie wątpliwości. Niby dzisiaj 30dc i nie maHej @Nadzieja:-) testowałaś?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze nie. W piątek jak bylam u ginka to rozwiał wszelkie wątpliwości. Niby dzisiaj 30dc i nie maHej @Nadzieja:-) testowałaś?![]()
3 dni od daty planowej miesiączki czyli plus minus 32/33 dzień cyklu, także jakbym nie robiła testu wcześniej to bym pomyślała, że okres się spóźnił..A w ostatnim biochemie w którym dniu cyklu dostałaś krwawienia?
Ja skończyłam pracę, wracam do domku właśnie.Jakieś plany na świętowanie?
W ogóle co ciekawego dzisiaj porabiacie?![]()
Wiesz co...ja teraz w poprzednim cyklu miałam wszystkie objawy ciążowe, od senności po bol piersi i nawet mdlosci rano, a urodził się okres z tego, więc nawet już się nie będę wsłuchiwać w organizm.Zrobiłam obiad , ciasto , ciasteczka i zaraz uciekam od rodzinki bo mam jeszcze kilka tygodni wyjazdu służbowego
Dziewczyny miałyście może jakieś pierwsze objawy po zapłodnieniu ?
Ja w poprzedniej ciąży miałam straszny ból zębów i dziąseł . Teraz od kilku dni znowu to mam , jestem taka zmęczona , mam metaliczny posmak w buzi i ogólnie czuję się tak gorzej .
Przychodzą moi rodzice i rodzice mojego A. I się poznają przy okazji. Niby mam 36 lat a jakoś się stresujeJakieś plany na świętowanie?
W ogóle co ciekawego dzisiaj porabiacie?![]()
My byliśmy na spacerze w lesie, poczytaliśmy książki i teraz szykuję obiadW ogóle co ciekawego dzisiaj porabiacie?![]()
Ooo chodzi za mną sushi!U mnie słodkie lenistwo przy niedzieli. Mąż mi po sushi pojechał![]()
Oby to były objawy ciąży!Zrobiłam obiad , ciasto , ciasteczka i zaraz uciekam od rodzinki bo mam jeszcze kilka tygodni wyjazdu służbowego
Dziewczyny miałyście może jakieś pierwsze objawy po zapłodnieniu ?
Ja w poprzedniej ciąży miałam straszny ból zębów i dziąseł . Teraz od kilku dni znowu to mam , jestem taka zmęczona , mam metaliczny posmak w buzi i ogólnie czuję się tak gorzej .
Mówi się, że liczymy od pierwszego krwawienia żywą, czerwoną krwiąJa skończyłam pracę, wracam do domku właśnie.
U mnie albo 11dc albo 14, nie wiem jak liczyć czy od plamienia czy od konkret krwawieniaw każdym razie rano czułam prawy jajnik i piersi, wczoraj były seksy zobaczymy...