penguinlicious
Moderator
@Pierwsze 🥰 widziałam na drugim wątku, ale może robiłaś jeszcze dodatkowe testy…? Coś ruszyło? 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Straszne to jest.czlowiek płaci składki,a i tak wszędzie musi umawiać się prywatnie.najlepsze jest to,że raz dzwoniłam i na NFZ nie było terminów a prywatnie do tego samego lekarza miałam jeszcze w ten sam dzień wizytęTo i tak nie jest źle.. U lekarki, która prowadziła moja pierwszą ciążę to na nfz czeka się 1.5 roku..
Dlatego prowadziłam u niej ciążę prywatnie.
A jak długie masz cykle?Aplikacja flo mówi bym testowała jutroZazwyczaj zanim zatestuje wg jej wskazań to okres przychodzi. Jutro 37dc ale albo nie było owulacji albo była później niż liczyłam.
Będziesz testować?Aplikacja flo mówi bym testowała jutroZazwyczaj zanim zatestuje wg jej wskazań to okres przychodzi. Jutro 37dc ale albo nie było owulacji albo była później niż liczyłam.
Ostatnie kilka cykli było po 34 dniA jak długie masz cykle?
Będę testować jutro choć obstawiam cykl bezowulacyjny. Kusi mnie by jeszcze raz zbadać proga ale pójdę chyba do innego labo bo już mi wstyd do tego samego iść jak co chwilę tam jestemBędziesz testować?
Straszne to jest.czlowiek płaci składki,a i tak wszędzie musi umawiać się prywatnie.najlepsze jest to,że raz dzwoniłam i na NFZ nie było terminów a prywatnie do tego samego lekarza miałam jeszcze w ten sam dzień wizytę
Tak robiłam.@Pierwsze 🥰 widziałam na drugim wątku, ale może robiłaś jeszcze dodatkowe testy…? Coś ruszyło?![]()
A który to cykl starań?Ostatnie kilka cykli było po 34 dniw sobotę badałam proga to był tylko 2.3
Będę testować jutro choć obstawiam cykl bezowulacyjny. Kusi mnie by jeszcze raz zbadać proga ale pójdę chyba do innego labo bo już mi wstyd do tego samego iść jak co chwilę tam jestem![]()