No tak, a tu jakby tak owulka się przesunęła, to test nie byłby dziś dzień przed okresem a być może 2-3Noo ale wtedy z automatu okres się przesuwajak np owulacja była 2 dni później,to okres też planowo powinien być 2 dni później
Więc jak ktoś zrobi test w dzień planowanej miesiączki tak jak myślał (gdyby owulacja się nie przesunęła) ,to się jednak okazuje że było to 2 dni przed planowaną miesiączką
reklama
poziomkowa00
Fanka BB :)
Może tak byćNo tak, a tu jakby tak owulka się przesunęła, to test nie byłby dziś dzień przed okresem a być może 2-3dlatego taki duszek
Ostatnia edycja:
mam … ale powiem ci, ze nie mam motywacji żeby robić . Już przeszłam jedną ciążę biochemiczną … nie wiem czy nie lepiej czekać na okresSzkoda że nie miałaś testu o czułości 10. Ale dzień przed miesiączką to nawet te 25 powinny być mocniejsze. Masz jeszcze test na jutro ?
To może faktycznie lepiej skończyć na betę i mieć czarno na bialym, generalnie jak wyszedł duszek na 25, to i beta wyjsc powinnamam … ale powiem ci, ze nie mam motywacji żeby robić . Już przeszłam jedną ciążę biochemiczną … nie wiem czy nie lepiej czekać na okres![]()
MamaR
Fanka BB :)
Ja bym wolała wiedzieć czy to wina testu czy faktycznie ciąża. Dziewczyny tu pisały że trzy ciążę biochemiczne dają uprawnienia do badań darmowych na NFZ by znaleźć przyczynę. Jednak cały czas mam nadzieję że to będzie zdrowa ciąża i tego Ci życzęmam … ale powiem ci, ze nie mam motywacji żeby robić . Już przeszłam jedną ciążę biochemiczną … nie wiem czy nie lepiej czekać na okres![]()
P
paola121214
Gość
Zapomniałam zabrac duphastonu .a mam przyjmować do 26 max 27 cyklu i pytanie czy położna wypisze mi jak zadzwonię
Noo tu już ładna kreseczkaDzisiejszy z rana , ciemnieje
Czas chyba faktycznie rozkręcić listopadowe mamusie
reklama
czułość 25, bo tylko taki miałamDzisiejszy z rana , ciemnieje
Podziel się: