misisipi86
Fanka BB :)
Nie wiem czemu się nie dodaje usg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja biorę Femibion 2 i tam podobno jestDziewczyny a bierzecie dha? Jakie?
Tak ja dziś dostałam i są 2 kapsulkiJa biorę Femibion 2 i tam podobno jest![]()
A w ogóle jak ci te tabletki smakują? Bo mi średnio, ale zmuszam się do ich braniaTak ja dziś dostałam i są 2 kapsulki
Świetna wiadomość .Cieszę się bardzo ,że wszystko jest dobrzeHej ja po wizycie 12+1 a wg ostatniego usg było 11+3 wszystko ok
Ja biorę Pregne Care ,niestety też smak kapsułki nie powala ale one chyba wszystkie takie są .Widziałam ,że jest też wersja w saszetkach do picia ale czytając opinie zrezygnowałam .W większości babki pisały,że jest okropne w smaku a jak ktoś ma mdłości to nie ma szans wypić żeby nie zwymiotować .Tak ja dziś dostałam i są 2 kapsulki
Kruszę bo nie mogę brać nie wiem jak kapsułki będę lykacA w ogóle jak ci te tabletki smakują? Bo mi średnio, ale zmuszam się do ich brania![]()