• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

reklama
Dokopałam się!

Jestem, a w zasadzie byłam staraczka ponad 4 lata. W luty podeszliśmy z mężem na zasadzie, jak ma być ciąża to będzie i nie trafialiśmy w owulację.
Beta robiona w sobotę 1337, dzisiaj 3070.
Byłam wczoraj na potwierdzeniu, na razie widać pęcherzyk. Jutro idę już do swojego prowadzącego i pewnie kolejna wizyta za tydzień :)

Dokopałam się!

Jestem, a w zasadzie byłam staraczka ponad 4 lata. W luty podeszliśmy z mężem na zasadzie, jak ma być ciąża to będzie i nie trafialiśmy w owulację.
Beta robiona w sobotę 1337, dzisiaj 3070.
Byłam wczoraj na potwierdzeniu, na razie widać pęcherzyk. Jutro idę już do swojego prowadzącego i pewnie kolejna wizyta za tydzień :)
Witaj!
No w końcu nie jestem sama 😁
Ja mam wizytę pierwsza 19 marca, woec jeszcze troszkę, ale zleci!
Chyba dziś rano poczułam pierwsze mdłości i już jestem cała chora, bo niestety ten pierwszy trymestr źle przechodzę 😔

reklama
Witaj!
No w końcu nie jestem sama 😁
Ja mam wizytę pierwsza 19 marca, woec jeszcze troszkę, ale zleci!
Chyba dziś rano poczułam pierwsze mdłości i już jestem cała chora, bo niestety ten pierwszy trymestr źle przechodzę 😔
Ja nie mam na razie nie mam mdłości, jedynie ból brzucha i piersi. A, no i strasznie głodna chodzę. Cały czas bym jadła🤔🤔

Nie chciałam czekać z wizytą, tym bardziej, że to moja pierwsza ciąża, mam kilka lat starań , leczenie w klinice niepłodności.

Tak zapytam, czy lekarza masz na NFZ czy prywatnie? Bo jak widzę ile koszyja wizyty, które są co dwa tygodnie to mi szczęka opadła…

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry