U
użytkowniczka 212
Gość
Dziś ile jest dojrzałych, jutro ile się zaplodniloJa wierzę za Ciebie. Kiedy jakieś info bedzie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziś ile jest dojrzałych, jutro ile się zaplodniloJa wierzę za Ciebie. Kiedy jakieś info bedzie?
Przecież były dziewczyny z małą ilością a się udało, jeszcze nie wiesz ile z nich będzie ok, może będą ze trzy albo cztery? Zawsze musi być dużo żeby pykło?Błagam, tak samo jak tamta 8 miała być szczęśliwa, jak tamten zarodek miał być szczęśliwy. Skończmy już z tym kitem
No ale mam za sobą identyczna historię przecież. Nie będę teraz żyć nadzieja, że będę mieć 3 zarodki z tego bo tak nie będzie i ja to wiemPrzecież były dziewczyny z małą ilością a się udało, jeszcze nie wiesz ile z nich będzie ok, może będą ze trzy albo cztery? Zawsze musi być dużo żeby pykło?
Z całego serca życzę Ci abyś się pozytywnie zaskoczyła.No ale mam za sobą identyczna historię przecież. Nie będę teraz żyć nadzieja, że będę mieć 3 zarodki z tego bo tak nie będzie i ja to wiem
Niby tak ale jeśli dobrze pamiętam to wtedy wyniki męża były trochę gorsze, więc ja będę trzymać dalej kciuki, a Ty możesz uznać że nic z tego dopóki nie dostaniesz wyników. Liczę, że się miło zaskoczyszNo ale mam za sobą identyczna historię przecież. Nie będę teraz żyć nadzieja, że będę mieć 3 zarodki z tego bo tak nie będzie i ja to wiem
No ja na krótkima krótki protokół masz? Bo ja idę długim, więc póki co mam anty i wstrzykuje gonapeptyl, dopiero od kolejnego cyklu stymulacja![]()
ostatnio mieliście gorsze wyniki nasienia więc może teraz więcej się zapłodni i więcej przetrwa, hodowla hodowli nierówna.No ale mam za sobą identyczna historię przecież. Nie będę teraz żyć nadzieja, że będę mieć 3 zarodki z tego bo tak nie będzie i ja to wiem
Ej ale to mimo wszystko 7 a nie 1Pobrali 7. Znów beznadzieja.
No dokladnie takostatnio mieliście gorsze wyniki nasienia więc może teraz więcej się zapłodni i więcej przetrwa, hodowla hodowli nierówna.