Patii26
Fanka BB :)
To też możliwe. Ja przed ciążą jak często uprawialiśmy seks to miałam po każdym takim incydencie "infekcje", piekło mnie, swędziało i musiałam leczyć.Mój mąż oczywiście żartuje, że po prostu za dużo seksu ostatnio i podrażnienie![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To też możliwe. Ja przed ciążą jak często uprawialiśmy seks to miałam po każdym takim incydencie "infekcje", piekło mnie, swędziało i musiałam leczyć.Mój mąż oczywiście żartuje, że po prostu za dużo seksu ostatnio i podrażnienie![]()
A testy owu będziesz robiła ?W czwartek będę mieć wizytę.dzis już w zasadzie delikatnie podbarwiona wydzielina,no ale jednak nadal nie rozpoczęliśmy starań..
A zarodek ilu dniowy będzie jutro wszczepiany ?chciałabym powiedzieć, że rozsądnie z 7dpt, ale nie, 4dpt już będę robić na bankale wiem, że może nic nie wyjść
5. Ogólnie niektórym dziewczynom 4dpt już wychodzą cienie, ale raczej rzadko.A zarodek ilu dniowy będzie jutro wszczepiany ?![]()
Też bym robiła od 4dptchciałabym powiedzieć, że rozsądnie z 7dpt, ale nie, 4dpt już będę robić na bankale wiem, że może nic nie wyjść
już mam przygotowane testy na konkretne dniTeż bym robiła od 4dptTo jest takie że jak będzie cień to będzie nadzieja, a jak nie będzie nic to pewnie temu ,że jeszcze czas.
Miałam, dzięki że pytasz@Aga993 miałaś dziś HSG ? Jak sytuacja ?
trzymaj się!!!Dziewczyny ja dziś po tym badaniu jestem nie do życia, ale trzymam za was wszystkie kciuki jutro!![]()
Szykujejuż mam przygotowane testy na konkretne dni4dpt paskowy, 5 i 6 dpt pasek + płytka
edit: chociaż pewnie 5dpt wysikam nie 2, a z 5wiem, że jestem chora, ale tak, jeśli chodzi o sikanie na testy i kupowanie testów to jestem nienormalna.
Ojej , nie słyszałam o takim przypadku. Ale to dobre wieści że został udrożniony. Mi wyszły oba drożne podczas badania więc niby powinnam się cieszyć ale z drugiej strony nadal nie znałam przyczyny niepowodzeń bo przez dwa lata nawet biochemu nie miałam. Mimo wszystko szybko po drożności się udało więc myślę że coś tam przepychali że się udałoMiałam, dzięki że pytasz![]()
Samo badanie dramat, nigdy więcej.
Wynik - oba poczaątkowo niedrożne, jeden udrożniony podczas badania.
Co ciekawe parę miesięcy temu robiłam sono i tam wyszło zupełnie na odwrót - ten który teraz się odetkal był niedrożny, a ten który teraz wyszedł niedrożny wtedy był opisany jako całkowicie drożny.
Slyszalyscie o takiej sytuacji?