U
użytkowniczka 212
Gość
wiesz, ivf to tyle hormonów i takie zawirowania, że nic dziwnego, że coś się przesuwaJa odstawiłam we wtorek i widzę nici z okresu -,- ehh pewnie znowu bede czekac 12-14 dninie wiem czemu tak sie dzieje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wiesz, ivf to tyle hormonów i takie zawirowania, że nic dziwnego, że coś się przesuwaJa odstawiłam we wtorek i widzę nici z okresu -,- ehh pewnie znowu bede czekac 12-14 dninie wiem czemu tak sie dzieje
a nie, przełożyłam na 28 kwietnia@LadyCaro jutro wizyta?
Ja prawie w ogóle ale nie należę do chudzinek - zawsze spora nadwaga a teraz to już otyłośćCześć
Wykupiliśmy wczoraj receptę więc teraz czekam do 20 dc i startuje
Chciałabym Was zapytać, bo czytam, że na stymulacji przybiera się kilogramów. Jak było u Was?![]()
W trakcie pierwszej stymulacji nie przytyłam. Teraz też nie, ale tym razem obwód brzucha z pewnością mam większy niż ostatnio na tym etapie.Cześć
Chciałabym Was zapytać, bo czytam, że na stymulacji przybiera się kilogramów. Jak było u Was?![]()
U mnie też parę kilo do przodu, i obwód brzucha większy.... ale nie dam sobie rękę uciąć, czy to od hormonów, czy od zajadania stresów. Pewnie jedno i drugie.Cześć
Mi niestety wpadło parę kg od wrześniaCześć
to samo myślałam. Dodatkowo na czas stymulacji ivf zrezygnowałam z liczenia czy ograniczania kalorii, bo jednak to stres dla organiizmu. No i teraz żałuję, że zrezygnowałam.Kurcze a ja właśnie od stycznia jestem na diecie bo jak mi BMI pokazało nadwagę ro uznałam, że dosyć tego i się biorę za siebie.
Jak przeczytałam, że po stymulacji kg na plusie to miałam takie "wtf i na co to wszystko?"
Już dawno się miałam odchudzać ale przez te prawie dwa lata naturalnych starań ciągle miałam w głowie, że a po co się odchudzać jak za chwilę/za miesiąc/już na pewno w kolejnym się uda![]()