Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymam kciuki, żeby tym razem było dobrzeJa też zaraz 34 lata i mam nadzieję że tym razem się uda (3 ciaza, ale dwie zatrzymaly sie w 6 tygodniu).
Jutro kolejne USG i zobaczymy, czy tym razem przeszliśmy ten fatalny 6 tydzień
Ja też już po i też wszystko ok ale termin jednak 10.12Ja już po wizycieserduszko bije jak szalone
karta ciąży założona i termin tak jak podawałam na początku 13 grudzień
![]()
Super !Ja też już po i też wszystko ok ale termin jednak 10.12![]()
Ja pójdę 5+2 na pierwszą wizytę wg moich obliczeń bo wg ostatniej miesiączki to będzie 6+0Cześć
Wczoraj Was trochę poczytałam, bo miałam przeczucia ciążowe…dziś test na maxa pozytywny, gruba krecha.
W którym tygodniu byłyście/będziecie pierwszy raz u ginekologa?
U mnie wychodzi, że dziś jest 4+5.
Medycyna jest wspaniałamoje dziecko jest z komórki zapłodnionej w 2019 roku miałam wtedy 29 lat więc nie mam obaw![]()
Tak bo miałam w sumie 10 zarodków a zużyłam jak na razie 4, ale więcej dzieci nie planujemy z mężem. Zarodki pójdą albo do adopcji/na cele badawcze/albo do utylizacji. To jeszcze musimy z mężem obgadać.Ja pójdę 5+2 na pierwszą wizytę wg moich obliczeń bo wg ostatniej miesiączki to będzie 6+0
Medycyna jest wspaniałaMasz jeszcze jakieś zarodki ?
zmieniłam Ci termin i wpisałamJa też już po i też wszystko ok ale termin jednak 10.12![]()