reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Może to głupie pytanie, ale tak czytam o tych Waszych bólach jajnika... Skąd wiecie, że to akurat jajnik? Jak to czuć, w jakimś konkretnym miejscu? Tak się zastanawiam czy ja ich po prostu nie mam, czy też jestem mało uważna i nie zauważam niektórych znaków w moim ciele 🤔
Tak, w dole brzucha po prawej lub lewej stronie, nie da się nie zauważyć 😉

reklama
Może to głupie pytanie, ale tak czytam o tych Waszych bólach jajnika... Skąd wiecie, że to akurat jajnik? Jak to czuć, w jakimś konkretnym miejscu? Tak się zastanawiam czy ja ich po prostu nie mam, czy też jestem mało uważna i nie zauważam niektórych znaków w moim ciele 🤔
Czuć, ja czuję je bardzo mocno. Właśnie drugi dzień pobolewa mnie prawy. Ciężko opisać, ja czuję kłujący ciągły ból. Czy chodzę czy siedzę, czuję go. Nawet jak się śmieje. Wszystko jest ok, pytałam nawet ginekolog dlaczego aż tak to odczuwam- taka Pani uroda. Co najlepsze jest kulminacja bólu i nagle koniec. Ból ustaje więc chyba nawet mogę powiedzieć kiedy jest dokładnie owu.

Mnie ciągnie wtedy przeważnie w dolnej części brzucha tak bliżej pachwiny i czasem właśnie pachwina też.ale nie zawsze mam te bóle.czasem są dużo przed owu,czasem w trakcie czasem po.a czasem wgl.
Ale w tym miesiącu są wyjątkowo mocne.a czy jestem przed po czy w trakcie owulacji to się dowiem jutro na USG 🤣

Mnie ciągnie wtedy przeważnie w dolnej części brzucha tak bliżej pachwiny i czasem właśnie pachwina też.ale nie zawsze mam te bóle.czasem są dużo przed owu,czasem w trakcie czasem po.a czasem wgl.
Ale w tym miesiącu są wyjątkowo mocne.a czy jestem przed po czy w trakcie owulacji to się dowiem jutro na USG 🤣
Ja w sumie nie wiem, czy to bolą jajniki, czy mam gazy 🧐🤣🤣 ale taki przykurcz mnie łapie zazwyczaj, takie uczucie pełności (?) u mnie ból się chyba tak objawia 🙈🤣

Ja mam bóle owulacyjne zawsze z lewej strony podbrzusza i promieniują mi do lewej nogi. Dziwne jest to, że nigdy nie boli mnie z prawej.

Ja mam bóle owulacyjne zawsze z lewej strony podbrzusza i promieniują mi do lewej nogi. Dziwne jest to, że nigdy nie boli mnie z prawej.
Mnie też ale od grudnia cały czas mam owulację z lewego jajnika to dlatego 🤣 czekam na tą z prawego może u mnie to byłoby sukcesem 🤣 bo ten lewy mam policystyczny

Wiesz co, ja mam takie cykle, że aż mnie zgina w pół.
Serio, u mnie jest to taki ból, że nie mogę się wyprostować czasem. Szczególnie mio-inozytol mi pogarszał te boleści, wtedy to myślałam, że mi zaraz jajnik rozerwie. 🙈

reklama
Do góry