reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Niee, tylko " endometrium trojfazowe " :D
U mnie powiedział że ma 7mm i że za cienkie jak na to że miałabym być po owu.ale pamiętam że ostatnio w trakcie owulacji miałam 8mm.totalnie już zgłupiałam.moze też zbadam po prostu proga za 7 dni bo ten ból jajnika wczorajszy nie daje mi spokoju 🤔a pierwszy raz mam taką sytuację że faktycznie prawie żadnych pęcherzyków tam nie było.nie powiem lekko mnie to dziś dobiło

U mnie powiedział że ma 7mm i że za cienkie jak na to że miałabym być po owu.ale pamiętam że ostatnio w trakcie owulacji miałam 8mm.totalnie już zgłupiałam.moze też zbadam po prostu proga za 7 dni bo ten ból jajnika wczorajszy nie daje mi spokoju 🤔a pierwszy raz mam taką sytuację że faktycznie prawie żadnych pęcherzyków tam nie było.nie powiem lekko mnie to dziś dobiło
W Twoim przypadku, dla świętego spokoju bym chyba poszla.

To wstawiam sobie pierwszą 🐵
IMG_7731.jpeg

Jestem trochę rozżalona. Wszyscy mówili że to takie proste, chcesz to masz. 🥹 no cóż. Trzeba przeczekać okres i działać w kolejnym cyklu. Ten cykl pokazał mi że testy owu pokazują faktycznie owulację, pik miałam czwartek/piatek i okres powinien przyjść tak porządnie jutro, także już wiemy jak działać.

Jestem trochę rozżalona. Wszyscy mówili że to takie proste, chcesz to masz. 🥹 no cóż. Trzeba przeczekać okres i działać w kolejnym cyklu. Ten cykl pokazał mi że testy owu pokazują faktycznie owulację, pik miałam czwartek/piatek i okres powinien przyjść tak porządnie jutro, także już wiemy jak działać.

Wiem co czujesz.
Ja jak dostałam ostatnią 🐒 to zwyłam się już w nocy, po prostu.
Raz, że to przykre a dwa, że hormony w PMS nie pomagają odczuwać emocji słabiej.

A tak z ciekawości, czemu mąż nie chce zbadać nasienia?
W sensie, ma opór psychiczny, że się wstydzi czy z czego to wynika?
6 lat temu zaczęliśmy starania o dziecko- jak się już udało po 2 latach - biochem, później udana ciąża, później znowu biochem a jeszcze ektopowa.
Mąż uważa ,że "chyba jego nasienie nie jest w najgorsze skoro 4 razy doszło do zapłodnienia a mamy 1 dziecko"
Też się zasłania tym ,że nie ma czasu na chodzenie po klinikach/laboratorium robić badania bo musi pracować (jestem na wychowawczym) bo budujemy dom i mamy inne wydatki. On bardzo luźno podchodzi do posiadania drugiego dziecka i liczy na łut szczęścia 🙄 a wie,że ja nie będę czekać Bóg wie ile, że chciałabym ,żeby to tyle nie trwało. Wydaje mi się,że ja prędzej odpuszczę starania i nie zabezpieczanie się niż on zrobi nasienie

reklama
Do góry