reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Czy jeden przyrost jak zrobię bety wystarczy?
Bo ja w sumie dzisiaj 11dpo, 23dc.
Ja pierwszy raz i w sumie nic nie wiem 😅
Ja bym zrobiła przyrost w środę i jeżeli nie wystąpią żadne plamienia i mocne skurcze (za co trzymam mocno kciuki ❤️) to bym już chyba nie powtarzała bety:) ew dla własnego spokoju,jak Cię będzie coś niepokoiło to powtórz sobie przyrost w piątek lub w następnym tygodniu też z przerwą dwudniową między pobieraniem krwii;)

reklama
My właśnie w kolejnym hotelu czekamy na pokój i w między czasie złapał mnie tak silny kłujący ból brzucha, że się zwijam z bólu. Niby według apki dzień owulacji ale nigdy wcześniej nie miałam takiego bólu. Jak jest u Was? Bo równie dobrze może to być u mnie owulacja albo cokolwiek innego.
Ja na owulację mam mocne ciągnięcie w podbrzuszu i kłucie jajników, dość mocno odczuwalna u mnie jest owulacja, nie idzie jej przegapić.
Skoro takie objawy, to działajcie dziś 😁

Ja znam jeszcze wersję, że nogi w górze a potem fikołek do tyłu żeby „zamieszać” 😆😆😆 nie wiem czy się sprawdza, sprawdzę 8 😆🫣
Ahahaha, uśmiałam się 🤣🤣🤣 Ja nie sprawdzę,bo niestety fikołka do tyłu już nie dam rady zrobić, prędzej kręgosłup połamie 🤣

Ostatnia edycja:
Też jestem po poronieniu i liczę bardzo na tą owulacje...też mam okres aktualnie, zobaczymy..
Ja będę tylko was podczytywać. Bo wracam z marcowych kresek .
Pewnie dopiero wrócę do starań w lipcu.
Tez poronienie i bez zabiegu się nie obyło.
Wizytę u lekarza mam 15 maja zobaczymy czy się wszystko wróciło do normy tzn jak wewnątrz to wygląda. (Jestem zielona w temacie poronienia)

Wizytę u lekarza mam 15 maja zobaczymy czy się wszystko wróciło do normy tzn jak wewnątrz to wygląda. (Jestem zielona w temacie poronienia)
Ja dostalam zielone światło jeśli jestem gotową psychicznie, też miałam czekać do lipca, ale nie umiem, tak bardzo już bym chciała zobaczyć te dwie kreski albo jeszcze lepiej, być już po prenatalnych...

reklama
też jestem po poronieniu w styczniu i też był zabieg
Mamy od zeszłego cyklu zielone światło 🙂

Do góry