93kora
Moderator
No ponoć taka pozycja też sprzyja plemnikom dojście do celuTyłozgięcie... córka z tego że się pochyliłam bo coś spadło a że wypięta to atak męża nastąpił![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No ponoć taka pozycja też sprzyja plemnikom dojście do celuTyłozgięcie... córka z tego że się pochyliłam bo coś spadło a że wypięta to atak męża nastąpił![]()
Ooo dobrze ,że mówisz - ja piję pokrzywę czasami litr dziennie - wierzę ,że usuwa wodę z organizmu a tymczasem tylko moczopędne działaAaa odnośnie naturalnego wspomagania to nie wiem czy słyszałyście gdzies ze rumianek i mieta przez to ze hamuja produkcję testosteronu to zwiększaja poziom progesteronu? Wiem wiem ziololeczniczctwo czary i magia ale ostatnio.. jak przerzuciłam sie z pokrzywy na rumianek i miete to wlasnie zaszłam w ciążę.. takze mozna probowac i to dolozyc![]()
No to wlasnie pokrzywa zwiększa testosteron, drogie Panie omijamy!Ooo dobrze ,że mówisz - ja piję pokrzywę czasami litr dziennie - wierzę ,że usuwa wodę z organizmu a tymczasem tylko moczopędne działa![]()
Też zacznę od dzisiaj wieczoraO kurde to teraz miętka obowiązkowo codziennie będzie pita![]()