reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Robiłam betę w weekend i przyrasta prawidłowo. Ale mnie to jakoś martwi, że tak powoli rośnie. Ginekolog mi mówiła, żebym już więcej nie badała tylko czekała do wizyty
Nie martw się na zapas. ❤️ U mnie w pierwszej ciąży beta miała kosmiczne wartości, początkowo rosła, potem spadała, a pomimo to pokazał się dzidziuś z serduszkiem. Póki rośnie nie ma co schizować na zapas, trzeba wierzyć, że będzie dobrze 🌺

Faceci już tak mają, że tych emocji tak nie pokazują, często dusza to wszystko w sobie...
U nas jest tak, że ja zachodzę w ciążę można powiedziec właśnie z takich strzałów, ale co z tego 😔😔
Ogólnie właśnie wracałam że sklepu i miałam duże przemyślenia, że chyba ta moja chęć posiadania dziecka wybiega ponad normy, nie wiem jak Wy ale ja ciągle o tym myślę, łapie się na tym, że w głowie widzę jak spaceruje z dzieckiem, jak ono już jest...a przecież ja już mam dzieci i ktoś by powiedział " wariatka", a to moje pragnienie dziecka jest tak duże, jakby to miało być pierwsze 😔 trochę mnie to męczy.
Ja też już sobie wyobrażam takie rzeczy 🥹 myślami jestem przy ogłaszaniu ciąży, pierwszych wakacjach itp. Więc obie jesteśmy wariatki.

Uwielbiam was ♥️
Przeczytałam to leżąc właśnie z nogami do góry to mówię do męża "chodź pomóż, przeżuć mnie parę razy i dla pewności potrząśnij za kostki głową w dół!" 😂
Znacie jeszcze jakieś ciekawe teorie? Biorę już magiczny magnez, od dziś leżę z du*ą w górze i fikołki robię, kto da więcej?
Dziewczyny, a czy magnez jest ważny do utrzymania ciąży ? Bo ja nigdy magnezu nie suplementowałam.

reklama
Do góry