reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Trochę się dzisiaj wkurzyłam. Osobno zamówiłam sobie testy ciążowe z easyhome (dotychczas korzystałam z pakietu owu + ciążowe) no i oczywiście że zachęcona waszymi pięknymi kreskami sobie siknęłam w 7dpo co było totalnie bez sensu. No ale jestem zła bo chyba jakieś felerne testy mi się trafiły, już sekundę po zanurzeniu w moczu rusza pasek, a gdzie tu trzymać te 10 sekund, test pewnie wtedy będzie zalany. Oczywiście wyszedł mi jakiś chujocień, który na pewno jest kreską fabryczną, bo za szybko one nasiąkają po prostu 😒

reklama
Trochę się dzisiaj wkurzyłam. Osobno zamówiłam sobie testy ciążowe z easyhome (dotychczas korzystałam z pakietu owu + ciążowe) no i oczywiście że zachęcona waszymi pięknymi kreskami sobie siknęłam w 7dpo co było totalnie bez sensu. No ale jestem zła bo chyba jakieś felerne testy mi się trafiły, już sekundę po zanurzeniu w moczu rusza pasek, a gdzie tu trzymać te 10 sekund, test pewnie wtedy będzie zalany. Oczywiście wyszedł mi jakiś chujocień, który na pewno jest kreską fabryczną, bo za szybko one nasiąkają po prostu 😒
Chujocień 😂😂😂 muszę to zapisać haha

Czuje się jak diler, chowając testy po zakupie w torebce. Strach czy nie spotkam z kogoś w pracy a u mnie plotki rozchodzą się z prędkością światła
U mnie tak było w styczniu, musiałam iść na l4 przez to wszystko, bardzo mi zależało żeby nikt nie wiedział o niczym i ode mnie nikt nie wiedział, ale kadry wszystko rozgadały. Już nie miałam siły robić z tego dymu. Jak wróciłam patrzyli na mnie jak na kosmitkę.

Ja dzisiaj 9dpo, sikłam i nic. Biało, też easyhome, ale trzymałam przepisowo nie zalały mi się. Meh, po co sobie to zrobiłam

reklama
Do góry