Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja już po wizycie, było widać pęcherzyk 1mm na usg. Gin powiedziała, że na jej oko okres minimum za trzy dni. Oby szybciej![]()
Trzymaj sięMusze podać update, którego nie chcialam dawać... a, ze tu dużo nas z kwietniowych kresek to daje też wam info
po wczorajszym niepewnym usg dziś beta hcg 862,62, czyli praktycznie tyle co 2 maja. Ciąża się zatrzymała, więc mam czekać na krwawienie. Kontrola bety za tydzień a usg 15.05. Zastanawiam się czy to nie za późno. Tyle czekać na ostateczne potwierdzenie że tam już nic nie ma... czuję ogromny żal i rozczarowanie, zwłaszcza, że już wiem co mnie czeka, w najbliższym czasie, bo w styczniu był biochem.
Trzymam za Ciebie kciukiKojarzę Cie z wrześniowek które podczytywałam jak mi sie termin wahal na granicy sierpnia i września..przykro mi bardzo, ja tez w marcu niestety poronienie, mam nadzieje ze maj bedzie dla nas owocny![]()
Co masz na myśli?Pęcherzyk na USG przy becie poniżej 5 nie brzmi dobrze
Jeszcze tak naprawdę nie wiem. Myślę że zatestuje za tydzień jeśli do tego czasu nie przyjdzie @.Na kiedy cię wpisać?![]()
Kurde no coś tam jakby przebija przy przechylaniu ekranu, ale ciężko stwierdzić co to11 dpo, na pinkach w tym dniu miałam już wyraźną kreskę. A tu to chyba ten ch.jocień, o którym pisała Pati.
Będę sikać codziennie do 12.05, tak jak jestem zapisana na testowanie![]()