olka11135
Fanka BB :)
Co masz na myśli?![]()
Noo realnie pęcherzyk ciążowy widać od bety 1000-1500 więc zdecydowanie zmieniłabym lekarza który widzi pęcherzyk przy becie 4
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co masz na myśli?![]()
Chujocień widoczny11 dpo, na pinkach w tym dniu miałam już wyraźną kreskę. A tu to chyba ten ch.jocień, o którym pisała Pati.
Będę sikać codziennie do 12.05, tak jak jestem zapisana na testowanie![]()
To podaj konkretną datęJeszcze tak naprawdę nie wiem. Myślę że zatestuje za tydzień jeśli do tego czasu nie przyjdzie @.
Za tydzień od wczoraj, to wpisz na 14To podaj konkretną datę![]()
Może kupię za miliony monet pinka w rossku jak pojadę do domu z pracyKurde no coś tam jakby przebija przy przechylaniu ekranu, ale ciężko stwierdzić co totrzymam kciuki
Nie chcesz kupić innych testów dla porównania?
Ja melduję że u mnie biało. Dziś 9dpo więc jeszcze jakiś cień nadziei mam. Też w nocy sikałam więc rano mocz nie był jakiś mega stężony.
Dopóki nie ma okresu jest nadziejaJa jednak dzisiaj nie testuje, wole miec dluzej nadzieje.. wiec moze tak jak jestem wpisana czyli jutro (9dpo)? Albo 10dpo jak mężu bedzie?
A śniła mi sie dzisiaj tak gruba druga krecha![]()
No to ten właśnie cień11 dpo, na pinkach w tym dniu miałam już wyraźną kreskę. A tu to chyba ten ch.jocień, o którym pisała Pati.
Będę sikać codziennie do 12.05, tak jak jestem zapisana na testowanie![]()