reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Jednak zaczynam sie wahać bo ostatnio w 24dc byly cienie..a to wlasnie 24dc dzisiaj.. 🫣
U mnie dopiero w 25dc pokazał się cień. Wrzucam fotkę dla porównania 25dc/10do vs 28dc/13dpo. Byłam na drugiej becie, trzymajcie kciuki 🥹

Załączniki

• IMG_3208.jpeg
    IMG_3208.jpeg
    460,6 KB · Wyświetleń: 96
reklama
U mnie dopiero w 25dc pokazał się cień. Wrzucam fotkę dla porównania 25dc/10do vs 28dc/13dpo. Byłam na drugiej becie, trzymajcie kciuki 🥹
Trzymam kciuki ✊ Ja tez dzisiaj idę, ale wyniki będą pewnie późnym wieczorem/jutro rano 😓
Pociesza mnie myśl, że czuję się dobrze, tzn nie bolą mnie plecy, brzuch co najwyżej delikatnie ćmi, a jednak przy poronieniu to od razu to czułam...

Trzymam kciuki ✊ Ja tez dzisiaj idę, ale wyniki będą pewnie późnym wieczorem/jutro rano 😓
Pociesza mnie myśl, że czuję się dobrze, tzn nie bolą mnie plecy, brzuch co najwyżej delikatnie ćmi, a jednak przy poronieniu to od razu to czułam...
Oj czemu tak późno wyniki? Ja liczę, że będą jak ostatnio koło południa. Cały czas czuję delikatnie brzuch, ale nie wiem jak to opisać. I od wczoraj czuję piersi, co mi się nigdy nie zdarzało przed okresem. I śmierdzi mi wszystko XD

Oj czemu tak późno wyniki? Ja liczę, że będą jak ostatnio koło południa. Cały czas czuję delikatnie brzuch, ale nie wiem jak to opisać. I od wczoraj czuję piersi, co mi się nigdy nie zdarzało przed okresem. I śmierdzi mi wszystko XD
Bo to alab, a oni zawsze późno wstawiają wyniki. Ostatnio o tej 19 to i tak było wcześnie.
Ja też właśnie delikatnie czuję brzuch, więc wiem, o co Ci chodzi. Wczoraj jak mi było zimno to też mocno czułam piersi, tak samo jak w ciąży z synem, a mnie ogólnie też przed okresem nie bolały.
No i właśnie, od 2 dni strasznie jest mi zimno 😬 Ale to tak, że aż się cała trzęsę

Hej dziewczyny :)
W kwietniu mieliśmy przerwę, ale chciałabym się zapisać na majowe testowanie.
Po biochemie w lutym i fałszywej kresce w marcu, kwiecień przyniósł mi cykl bezowulacyjny — pierwszy raz miałam plamienie zamiast normalnej miesiączki.
Mam nadzieję, że maj przyniesie normalną owulację i w końcu uda się przetestować z pozytywem.
Celuję w testowanie w Dzień Mamy, czyli 26.05 :)

Noo realnie pęcherzyk ciążowy widać od bety 1000-1500 więc zdecydowanie zmieniłabym lekarza który widzi pęcherzyk przy becie 4
Może to był jakiś skrót myślowy, sama nie wiem. Ślad po implancie? Faktycznie mam zaznaczoną na tych zdjęciach taką małą kropkę. Coś tam mówiła, że może to być ślad po jakimś ciałku kierunkowym równie dobrze ? Ale mogę przekręcać. Generalnie mam zaufanie do tej lekarki, szczególnie po poprzednich przejściach, a przerobiłam innych lekarzy kilkunastu :(

reklama
Myślisz, że ból pleców to zawsze zły objaw? Bo ja tak właśnie miałam i za pierwszym razem i teraz, a normalnie np przed okresem nigdy tak nie czułam, mimo że podobno dziewczyny tak miewają.

Do góry