reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Ja mam 26/27 najczęściej, ale sporadycznie są 28/29. Ostatnio właśnie miałam 26 najwięcej i tu mam do was pytanie kiedy mogłabym zacząć testy owu bo dzisiaj już mam bardzo skąpe krwawienie (dzisiaj wypada 6dc) w kalendarzyku pokazuje mi owu 14dc (to by było za 8dni) sugerować się nim? Zwykle mi się sprawdzało, ale wiadomo po poronieniu ten organizm inaczej funkcjonuje pewnie

u mnie cykle 27-28 zazwyczaj jednak jak w zegarku 27.
ale ten cykl chyba mi sie rozlegulowal po tym poronieniu, dzisiaj 11 dc i jak juz mialam zazwyczaj objawy nadchodzacej owulki tak teraz nic🫣 kupilam testy owulacyjne i chce spobowac, aczkolwiek to pierwszy raz wiec zobaczymy, jak bede robic kolo 12 i kolo 21 bedzie ok?

Ja mam 26/27 najczęściej, ale sporadycznie są 28/29. Ostatnio właśnie miałam 26 najwięcej i tu mam do was pytanie kiedy mogłabym zacząć testy owu bo dzisiaj już mam bardzo skąpe krwawienie (dzisiaj wypada 6dc) w kalendarzyku pokazuje mi owu 14dc (to by było za 8dni) sugerować się nim? Zwykle mi się sprawdzało, ale wiadomo po poronieniu ten organizm inaczej funkcjonuje pewnie
Ja poroniłam 14.02, krwawić zaczęłam dzień wcześniej i robiłam testy z czystej ciekawości i pozytyw wyszedł mi 25.02 czyli wypadałoby, że "normalnie" w 14dc była owulacja

Ja bym zaczęła robić kolo 9 dnia. Mi przy takich cyklach PIK wyłapywało kolo 11 dnia

reklama
Do góry