reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Mnie się dzień przed pozytywnym testem śniło, że oglądałam w sklepie śpioszki, ale mąż mi zabronił kupić, bo zapeszę 🤣
Mi się ostatnio śniło że byłam w szpitalu i stały dwa łóżeczka te szpitalne z dziećmi.i pośrodku stał mój chłop a ja się go pytam które nasze 🤣 i w myślach"idiotko,urodziłaś a nie pamiętasz"i on mi pokazuje na chłopca 🤣 w drugim była dziewczynka.swoją drogą śliczny był ten chłopczyk,jak się obudziłam to było mi tak przykro że to tylko sen 🥹

No właśnie ja myślę się umówić na 26.05 do docelowego lekarza, a wcześniej z pakietu w lux medzie na potwierdzenie.
Dziewczyny czy na 1 wizycie przepisują już jakieś badania ?
Morfologia krwi: wbc, rbc,hgb,hct,plt. Vdrl, pta,anty hcv, anty HIV, toksoplazmoza igg igm, różyczka,TSH, glukoza (bez tej do picia do krzywej cukrowej)

Może być też grupa krwii z aktualnymi Twoimi danymi i gr krwii ojca dziecka

Tak wczesnie ? 😮 A masz zdj tego piku ? A robiłaś sobie dzisiaj test owu by zobaczyć ? Bo w 8dc to trochę za wcześnie, aż niemozliwe.

Tak to wyglądało.
Potem 1 dzień był słabszy, a później już były negatywy z TC ratio na poziomie 40 max. Potem przestałam nawet robić fotki.

Załączniki

• 83ce9a3c-6e24-4d2b-9bb5-4c85e176e58a.jpeg
    83ce9a3c-6e24-4d2b-9bb5-4c85e176e58a.jpeg
    39,4 KB · Wyświetleń: 67
Jak Wy tak szybko umawianie wizyty ? 🙈 Przecież do ginekologa to są takie terminy , ze szok. Chyba, że korzystacie z tego i mówicie, że wyszły Wam pozytywne testy i beta i chcecie potwierdzić ciążę to wtedy muszą dać szybki termin do 2 tygodni tak ?
Muszą nie muszą...u mnie sama Pani w rejestracji mówi że po 7 tyg wizyta jak jest ok 😊

reklama
Morfologia krwi: wbc, rbc,hgb,hct,plt. Vdrl, pta,anty hcv, anty HIV, toksoplazmoza igg igm, różyczka,TSH, glukoza (bez tej do picia do krzywej cukrowej)

Może być też grupa krwii z aktualnymi Twoimi danymi i gr krwii ojca dziecka
Okej super dzięki za wymienienie, jeszcze pytanie czy to właśnie dopiero miałaś przepisane podczas zakładania karty ciąży czy wcześniej, bo się właśnie zastanawiam czy jak pójdę w 5 + x na potwierdzenie to czy już dostanę, wtedy pewnie część badań mogłabym zrobić na pakiet.

Do góry