loumarie
Fanka BB :)
No PIK jak nictrzymam kciuki aby te bóle to jednak zapowiadające były
![]()
Miło by było, ale ojjjj słabo się wykazaliśmy w tym miesiącu.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No PIK jak nictrzymam kciuki aby te bóle to jednak zapowiadające były
![]()
Ja w tym miesiącu miałam pik w 9dcTak wczesnie ?A masz zdj tego piku ? A robiłaś sobie dzisiaj test owu by zobaczyć ? Bo w 8dc to trochę za wcześnie, aż niemozliwe.
Mi za to wczoraj się śniło, że odeszły mi wody i poszłam do pracy. Normalnie przyjęłam 2 porody, po czym wjechała na porodówkę Pani z 10 cm, weszłam na salę, przedstawiam się a tu mnie samą popieraMi się ostatnio śniło że byłam w szpitalu i stały dwa łóżeczka te szpitalne z dziećmi.i pośrodku stał mój chłop a ja się go pytam które naszei w myślach"idiotko,urodziłaś a nie pamiętasz"i on mi pokazuje na chłopca
w drugim była dziewczynka.swoją drogą śliczny był ten chłopczyk,jak się obudziłam to było mi tak przykro że to tylko sen
![]()
Przestraszyłyście mnie że przegapię PIK przy moich cyklach, nigdy nie wiem jak długi będzie cykl więc czeka mnie testowanie zaraz po okresieJa w tym miesiącu miałam pik w 9dc
No uwaga z dupy, jeśli jego to też dotyka i robi nadzieje na dziecko to lepiej byłoby użyć komunikatu ja „kurczę trochę mi przykro jak robisz tak szybko testy bo łapie nadzieję na dziecko a potem i tak to powtarzamy i powtarzamy…” zamiast się przypierdzielić tak o.Jeszcze wczoraj mnie mąż zdenerwował słuchajcie, wczuł się w robienie mi wykładu na temat robienia testów ciążowych.Że się śpieszę i potem X razy muszę powtarzać.
I żeby nie było - nie jestem nawet obecnie blisko testowania, tak przy wieszaniu prania postanowił mi dać poradę. Ale no jednak, skutecznie odechciało mi się ewentualnej rozmowy w tym cyklu na temat wyników testu, nie ukrywam.
Skończyło się to lekkim poprztykaniem bo dla mnie to uwaga z d...y.
No uwaga z dupy, jeśli jego to też dotyka i robi nadzieje na dziecko to lepiej byłoby użyć komunikatu ja „kurczę trochę mi przykro jak robisz tak szybko testy bo łapie nadzieję na dziecko a potem i tak to powtarzamy i powtarzamy…” zamiast się przypierdzielić tak o.
W jakie dni było działane? U nas w sumie tylko 2 razy było xD w dzień piku i dzień poMiło by było, ale ojjjj słabo się wykazaliśmy w tym miesiącu.Chyba wyjątkowo cienko.
Cinko cienko nawet bym powiedziała.
Dziewczyny, jak długie macie cykle? Ja mam mega krótkie i potrafię mieć dwa okresy w jednym miesiącu![]()
to mój jest walnięty ale godzinę po stosunku się mnie pyta kiedy będzie można testowaćJeszcze wczoraj mnie mąż zdenerwował słuchajcie, wczuł się w robienie mi wykładu na temat robienia testów ciążowych.Że się śpieszę i potem X razy muszę powtarzać.
I żeby nie było - nie jestem nawet obecnie blisko testowania, tak przy wieszaniu prania postanowił mi dać poradę. Ale no jednak, skutecznie odechciało mi się ewentualnej rozmowy w tym cyklu na temat wyników testu, nie ukrywam.
Skończyło się to lekkim poprztykaniem bo dla mnie to uwaga z d...y.