Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jesteś zapisana na 14, przepisać?13.05![]()
Czemu lipa?U mnie chyba, a raczej na pewno, lipa z piku. Moze to i lepiej bo szanowny malzonek tak mi dzisiaj dziala na nerwy, ze mala glowa.
Lipa to jest póki co u mnie, aczkolwiek szybko zaczęłam robić testy, zobaczymy co z tego wyjdzieU mnie chyba, a raczej na pewno, lipa z piku. Moze to i lepiej bo szanowny malzonek tak mi dzisiaj dziala na nerwy, ze mala glowa.
Bo testowej daleko do kontrolnejCzemu lipa?
Z takimi testami pik możesz mieć za dzień lub dwa, ja bym sikała dużo na testy żeby nie przegapićBo testowej daleko do kontrolnej
Z tego co widziałam na forum, to są bladziochy a nagle jest pik, zrob jutro ranoBo testowej daleko do kontrolnej
Ja się totalnie nie znam jaka ona powinna być w której fazie cyklu więc nigdy tego nie robiłam.a druga sprawa jest taka że znając moje szczęście to co chwilę bym miała jakieś infekcje od grzebania tamDziewczyny, czy któraś z was bada sobie szyjkę w czasie cyklu i na podstawie tych obserwacji wyznacza owulację itp ?
Myślę co jeszcze mogę robić w nowym cyklu, żeby się udało. Mierzenie temperatury u mnie odpada bo pracuje zmianowo i z jakością snu jest słabo.