Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiesz, no mam zielone światło od lekarza, to z ciałem chyba już okNa spokojnie, daj ciału dojść do siebie.
W pełni Cię rozumiem, ja i cierpliwość to również oksymoron.Wiesz, no mam zielone światło od lekarza, to z ciałem chyba już oka to że cierpliwości mi brak, to już inna sprawa i ciało tu nie ma nic do tego, że ja analizuje i gdybam a w sumie opieram się na papierkach.
Czekamy na kolejneDziękuję, że pytaszwszystko ok. Robiłam rano test i wygląda jakby minimalnie był ciemniejszy
jutro skoczę na betę
![]()
To czekamy!!!Dziękuję, że pytaszwszystko ok. Robiłam rano test i wygląda jakby minimalnie był ciemniejszy
jutro skoczę na betę
![]()
Czekamy i trzymamy kciukiDziękuję, że pytaszwszystko ok. Robiłam rano test i wygląda jakby minimalnie był ciemniejszy
jutro skoczę na betę
![]()
Pokaz zdj testu z dziś ! Albo dla porównania dwa z dziś i wczorajDziękuję, że pytaszwszystko ok. Robiłam rano test i wygląda jakby minimalnie był ciemniejszy
jutro skoczę na betę
![]()
Wcale nie taka minimalna. Wyraźnie ciemniejszy ten z dzisiaj!Ten u góry jest dzisiejszy. Różnica minimalna ale chyba jest?