• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama

Załączniki

• IMG_8216.jpeg
    IMG_8216.jpeg
    129,7 KB · Wyświetleń: 59
U mnie dzisiaj dzień testowania, test biały jak śnieg.
Po teście zostawiłam go w łazience, a jak spojrzałam znowu za jakieś pół godziny to tam druga, legitna kreska. Stary sprowadził mnie na ziemię ze po takim czasie nie ma to już znaczenia i nie można już tego testu interpretować więc tyle, czekam na 🐒

Po teście zostawiłam go w łazience, a jak spojrzałam znowu za jakieś pół godziny to tam druga, legitna kreska. Stary sprowadził mnie na ziemię ze po takim czasie nie ma to już znaczenia i nie można już tego testu interpretować więc tyle, czekam na 🐒
A nie chcesz powtórzyć innym testem po prostu? Pokażesz ten pozytywny po czasie?

Jest różnica, trzymam kciuki 😊 jutro idziesz na betę?
Tak, pójdę jutro :)
Pokaż ten test. Ja już tak miałam kiedys, że test pokazał u mnie cień dopiero po dłuższym czasie i beta była dodatnia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry