reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
A ja siedzę i czytam o drożności, bo czeka mnie to w najbliższym czasie i już zaczęłam się stresować 🤦‍♀️ Miałyście? Jakieś rady?
Ja miałam robioną w styczniu i też się stresowałam, to normalne. Nie było to przyjemne i bolało, ale to były może 2 czy 3 minuty bólu, więc nie tak źle. Ja sobie powtarzałam że poród będzie bolał bardziej 🤣

To mnie np jajniki bola centralnie w owu..

Czy Wy też macie dziś tako przymulony dzień? Nie dosyć, że pada, wieje, szaro...to doslownie chodzę jakbym obuchem w głowę dostała 😵‍💫 jak ja się cieszę że na horyzoncie widać jakieś ciepło i słonko i że jutro poniedziałek 😆

Pogoda jest obrzydliwa, mi dzisiaj przewiało chyba ucho. 😒
Miałam zaplanowane prace ogrodowe, ale ciężko coś robić w ogrodzie przy takiej pogodzie.

Pogoda jest obrzydliwa, mi dzisiaj przewiało chyba ucho. 😒
Miałam zaplanowane prace ogrodowe, ale ciężko coś robić w ogrodzie przy takiej pogodzie.
Też miałam zaplanowane pracę (i to dużo po tygodniowym urlopie). Niestety pogoda i przeziębienie, więc mogę tylko patrzeć na zarastający chwastami ogród...

@unikke1 @olka11135 @karolinaaax jak tam dziewczyny? Było sikane?

U mnie spadek, pik musiał być wczoraj wieczorem ale już nie testowałam 😛 śluz jak białko jaja.

Załączniki

• IMG_8218.jpeg
    IMG_8218.jpeg
    155,2 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Do góry