O może ja w trakcie dlatego dziś taki kijowy dzieńJa juz po PMSie to i pogoda nawet nie przeszkadza![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O może ja w trakcie dlatego dziś taki kijowy dzieńJa juz po PMSie to i pogoda nawet nie przeszkadza![]()
Ja miałam robioną w styczniu i też się stresowałam, to normalne. Nie było to przyjemne i bolało, ale to były może 2 czy 3 minuty bólu, więc nie tak źle. Ja sobie powtarzałam że poród będzie bolał bardziejA ja siedzę i czytam o drożności, bo czeka mnie to w najbliższym czasie i już zaczęłam się stresowaćMiałyście? Jakieś rady?
Bardzo mi przykro, trzymaj sięDziewczyny przepraszam za prywatę, ale z końcem tego mca chyba będę musiała Was opuścić. Niestety rozstałam się z partnerem, sama w ciążę nie zajdę, a ten cykl patrząc na proga to tylko oczekiwanie na... Cholernie mi przykro
![]()
To mnie np jajniki bola centralnie w owu..
Czy Wy też macie dziś tako przymulony dzień? Nie dosyć, że pada, wieje, szaro...to doslownie chodzę jakbym obuchem w głowę dostałajak ja się cieszę że na horyzoncie widać jakieś ciepło i słonko i że jutro poniedziałek
![]()
Też miałam zaplanowane pracę (i to dużo po tygodniowym urlopie). Niestety pogoda i przeziębienie, więc mogę tylko patrzeć na zarastający chwastami ogród...Pogoda jest obrzydliwa, mi dzisiaj przewiało chyba ucho.
Miałam zaplanowane prace ogrodowe, ale ciężko coś robić w ogrodzie przy takiej pogodzie.
To dziś działać! U mnie pojęcie śluz jak białko jaja nie istnieje@unikke1 @olka11135 @karolinaaax jak tam dziewczyny? Było sikane?
U mnie spadek, pik musiał być wczoraj wieczorem ale już nie testowałamśluz jak białko jaja.
@unikke1 @olka11135 @karolinaaax jak tam dziewczyny? Było sikane?
U mnie spadek, pik musiał być wczoraj wieczorem ale już nie testowałamśluz jak białko jaja.
Działaliśmy wczoraj rano i wieczorem… Moza uda mi się namówić starego na szybki numerek dziś.To dziś działać! U mnie pojęcie śluz jak białko jaja nie istniejeja mam zawsze taki jakiś nijaki ten śluz, nie umiem go określić
![]()
Oj. Ile jesteś dpo?Negatyw.