white_lotus
Fanka BB :)
Progesteron 13,20 ale wklepalam w jakis kalkulator proga i ten estradiol i wyszlo mi, ze mam dominacje estrogenowa 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet o czymś takim nie słyszałam.Progesteron 13,20 ale wklepalam w jakis kalkulator proga i ten estradiol i wyszlo mi, ze mam dominacje estrogenowa![]()
Mam niby wizytę i na jutro i na czwartek, ale wolałabym pójść już tak żeby potwierdzić, że do tej owulacji doszłoNie masz możliwości skoczyć gdzieś na USG?
Nawet o czymś takim nie słyszałam.
Co to znaczy?
Mnie też już jakoś dziwnie boli,jakbym miała zakwasyA mnie ciągnie dziwnie podbrzusze, coś czuję że małpa się zbliża wielkimi krokamipatrząc, że ta owulka była dość szybko, to za tydzień może przyjść okres
![]()
Piękny pik, trzymam kciuki!!Ja też miałam wyrzut śluzu przedwczoraj- czyli chyba zaczęły się płodne, no i dzisiaj coś poszło- sikam na patyki i taka sytuacja u mnietakże małżon musi się nastawić na wieczorne brykanko
i maraton
![]()
Prześladują mnie cały miesiąc.to już chyba 10.z czego jedna z 5listkami.gdzie to szczęście ja się pytam ?!Czytałam na internecie że jedna na 10 000tys trafia się czterolistna,a znalazłam już tyle,że nie ogarniam jak jeden plemnik nie może trafić do mojej komórki jajowej.to są jakieś jaja
![]()