Genadia
Fanka BB :)
Ja robiłam w ciąży dwa razy. Wyciskałam sobie cytrynę do tego i dało się wypić. Nie mdliło mnieCzy ta krzywa naprawdę jest taka straszna? Mnie cofa nawet na słodzoną herbatę![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja robiłam w ciąży dwa razy. Wyciskałam sobie cytrynę do tego i dało się wypić. Nie mdliło mnieCzy ta krzywa naprawdę jest taka straszna? Mnie cofa nawet na słodzoną herbatę![]()
Oj mega niskie wyniki! Co na to lekarz?To zależy czy mnie stary zdenerwujea tak serio to w normie
to wyniki sprzed 3 lat.ogarnęło się po wprowadzeniu diety z niskim IG
no i w sumie ograniczyłam dosyć mocno cukier.i szczerze dzisiaj pierwszy raz od 3 lat zjadłam batona
(oczywiście tłumacze to jako pms) także pewnie jutro będę spala na siedząco
![]()
Wywal te testy i podaj adres, to wyślę Ci Easy home, mam chyba z 50, kończę stara paczkę dopieroOstatni żal dziś - ciemnieje to gnojstwo czy nie ciemnieje?bo mi się już w oczach mieni, a kolejne sikanie dopiero rano
Zobacz załącznik 1704011
Tylko ja nie mam kubka do sikaniaWywal te testy i podaj adres, to wyślę Ci Easy home, mam chyba z 50, kończę stara paczkę dopiero![]()
Hahha, wyobraziłam to sobieTylko ja nie mam kubka do sikaniai wyobraź sobie teraz mnie w robocie popierdalającą z kubkiem do łazienki
konspiracja już by mogła nie przejść
![]()
Kubek na mocz idzie kupić w aptece za 2 złTylko ja nie mam kubka do sikaniai wyobraź sobie teraz mnie w robocie popierdalającą z kubkiem do łazienki
konspiracja już by mogła nie przejść
![]()
Ja potem tam kisnę te 10 minut aż się test wybrawi xD podejrzewam, że szef jest przekonany, że mam ostatnio permanentną sraczkęKubek na mocz idzie kupić w aptece za 2 złprzydatna sprawa
a do łazienki zawsze możesz iść z torebką
no wiesz, czy okres czy coś to też ofem z podpaska czy tamponem nie idziesz do łazienki
![]()
No właśnie mi się wydaje, że to też w ciąży organizm jest bardziej wrażliwy na różne rzeczy. Mi po prostu w ciąży szybciej było niedobrze z różnych powodów. Cały taki kubek trzeba wypić w dość szybkim czasie i po prostu to jest tak słodkie, że aż mdli i niedobrze od tego. Ten drugi raz jak byłam to już sobie zrobiłam w domu ten roztwór i wycisnęłam do tego pół soku z cytryny i wtedy to było dużo lepsze w smaku do wypicia, nadal full słodkie, ale przynajmniej ta cytryna łamała ten smak i łatwiej się to piło.
Powtórz jutroU mnie z rana było białochyba 11dpo.wiec czekam na okres
![]()