• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
reklama
3 dni prze okresem to nie koniecznie 11dpo jeżeli nie potwierdziłaś tego u ginekologa
Oczywiście do implantacji może dojść do 12dpo, ale badania pokazują że późna implantacja to jak dobrze pamiętam 60% szans na poronienie
Ale tak sobie jeszcze myślę, że chciałam być wtedy jajkiem mądrzejszym od kury. Nie wiem po co zamiast zwykłych testów kupiłam te z krwi. Może i z Waszą pomocą byśmy się tam jakiegoś cienia dopatrzyły, :) ale ja wtedy raz, że w testowaniu zielona, wcale nie było mi łatwo tej krwi tam nakapać, plus oczywiście moje pierwsze testy w życiu, więc spodziewałam się tam rażącej czerwieni. Tak mnie to wtedy zraziło do testowania, że normalny test zrobiłam dopiero 3 dni po spodziewanej dacie @, bo bałam się kolejnego negatywu. Jaki człowiek był głupi :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry