white_lotus
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tu beta prawdę powie czy coś rusza .Sikanie nr 3
Jesli to sa falszywki to biore Was za swiadkow - wiecej pinkow nie kupie.
Ja tu niestety nic nie widzęSikanie nr 3
Dlatego pojechalam do naszego osrodka na szybko. Chociaz nie lubie u nich robic. Zawsze robie w diagnostyce. A przede wszystkim nie lubie jest/nie ma. Lubie za to jak jest czarno na bialym. Chociaz... Szczerze watpie, ze beta bedzie pozytywna.Tu beta prawdę powie czy coś rusza .
kurcze, dla mnie to jest biały test...Sikanie nr 3
Tak tyTeraz widze nowy watek kreskowy, bo nie do konca zajarzylam o czym pisalyscie. Przepraszam bardzo, czy to nie JA mialam zakladac czerwcowe? Chociaz z kim musialabym stanac do pojedynku na gole klaty, ale nie pamietam z kim![]()
Doszlam do szczytu moich umiejetnosci fotograficznychkurcze, dla mnie to jest biały test...