reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Dlatego pojechalam do naszego osrodka na szybko. Chociaz nie lubie u nich robic. Zawsze robie w diagnostyce. A przede wszystkim nie lubie jest/nie ma. Lubie za to jak jest czarno na bialym. Chociaz... Szczerze watpie, ze beta bedzie pozytywna.
Czerwcowy nadal dla ciebie! Widziałam że dziewczyna wycofała swoje wpisy, także jeszcze kilka dni i musisz założyć 🤣

reklama
Czerwcowy nadal dla ciebie! Widziałam że dziewczyna wycofała swoje wpisy, także jeszcze kilka dni i musisz założyć 🤣
My Work Is Done Reaction GIF by SpongeBob SquarePants

Witaj, dużo nas tu z podobnymi przejściami, w kupię razniej 😊

Ogólnie nie wiem jak wy, ale dla mnie to jedyne miejsce gdzie mogę pogadać o staraniach, testach, niepowodzeniach...na codzień nie na o tym slowa, bo nawet z mężem rozmawiamy rzadko, mi jest łatwiej pisać, szczególnie jak są przykre sytuacje a mąż też sporo dusi w sobie, teraz dla odmiany on widzi wszystko w kolorowych barwach, a ja jak to ja, wsłuchuje się w siebie, już mam czarne myśli, że znowu się nie uda dojść chciaz do 10 tyg 😏 więc fajnie, że mamy tu siebie 😊
Dużo osób nie jest w stanie pojąc jak to jest ciężko. Największym ciosem jaki dostałam to chyba była moja teściowa jak powiedziała nam ze szwagierka urodziła a my dalej nic. Ze ile może czekać aż jej najstarszy syn doczeka się w końcu ciąży ( nie jest ojcem mojej córki). To był chyba największy strzał jaki dostałam. Mój mąż jest z tych osób które ukrywają emocje, ale biochemy strasznie nim wstrząsnęły. Dlatego teraz do cienia na teście podchodzi bardzo ostrożnie.

O rany, wiadać! ale mnie pinki też oszukały, więc czekamy na betę, o której masz mieć wyniki?
Pewnie pozno wieczorem o ile nie jutro. Nie lubie tych osrodkowych punktow pobran wlasnie z tego wzgledu. Zeby nie bylo - w cuda nie wierze 😀 Chociaz no musze przyznac, ze naprawde wczoraj byly snieznobiale. Ale mialam juz tyle razy falszywe kreski, ze nie wierze tym testom. Szczegolnie w cienie na nich. Chociaz mam syna z nich z beta 3 cos 😂

reklama
Do góry