poziomkowa00
Fanka BB :)
Zupełnie rozumiemTo chyba taka loteria....szkoda, bo ja po tym duszku byłam taka szczęśliwa, że chyba coś się tam kluje...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zupełnie rozumiemTo chyba taka loteria....szkoda, bo ja po tym duszku byłam taka szczęśliwa, że chyba coś się tam kluje...![]()
Pierdolo*** jechała się bawić a dziecko głodne w domu . Tragedia .... Ja już o tym wcześniej czytałam i słyszałam i powiem Ci, że mi się pięści same zaciskają .My tu walczymy o nasze maluszki, a taki ktos sie nazywa matką… zagłodziła dziecko![]()
Właśnie to mnie najbardziej męczy, nie umiem wyłączyć głowy, liczę, obliczam, testy, badania progesteronu....nie umiem inaczejZupełnie rozumiemw marcu tamten test też zrobił mi ogromną nadzieję i wynik bety był jak strzał w twarz
![]()
Też mam ostatni, jutro test, jak nic z tego to czekam już na rozwój wydarzeń...Kupione
Mam to samo. Myślę o tym cały czas.Właśnie to mnie najbardziej męczy, nie umiem wyłączyć głowy, liczę, obliczam, testy, badania progesteronu....nie umiem inaczejstrasznie to męczy..