kami1094
Fanka BB :)
A kiedy miałaś w marcu i kwietniu?Dlatego ja też jeszcze czekam, bo dopiero 10-11dpo, bardziej 10dpo a w marcu i kwietniu też nie miałam nic wtedy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kiedy miałaś w marcu i kwietniu?Dlatego ja też jeszcze czekam, bo dopiero 10-11dpo, bardziej 10dpo a w marcu i kwietniu też nie miałam nic wtedy.
W dziwnym miejscu ten cień, ale jest faktycznieTeż jakiś cień dzisiaj, pojebie mnie zaraz. Czy to możliwe, że wczoraj beta praktycznie 0, a dzisiaj coś ? Nie mam nadziei, ale zrobię jeszcze jutro rano test tylko kupię pinka strumieniowego bo tu jakiś test z apteki
Testowałaś w związku z tym? :-)Hej, u mnie dziwna sytuacja... wczoraj zaczął się rozkręcać okres a przez noc i rano cisza![]()
Też właśnie na to zwróciłam uwagę, to taki test, ale w całości nie mogłam złapać tego cienia żeby zdjęcie zrobićW dziwnym miejscu ten cień, ale jest faktycznie
Jeszcze nie.Testowałaś w związku z tym? :-)
Ewidentnie jest cień.Też jakiś cień dzisiaj, pojebie mnie zaraz. Czy to możliwe, że wczoraj beta praktycznie 0, a dzisiaj coś ? Nie mam nadziei, ale zrobię jeszcze jutro rano test tylko kupię pinka strumieniowego bo tu jakiś test z apteki.
Wkurza mnie to bo biorę duphaston i dzisiaj powinnam odstawić jak nie ma ciąży, a tu niejasna sytuacja![]()
Nie no, widać ewidentnie.Też właśnie na to zwróciłam uwagę, to taki test, ale w całości nie mogłam złapać tego cienia żeby zdjęcie zrobić
Zrób może test jakieś innej marki jeszczeTeż jakiś cień dzisiaj, pojebie mnie zaraz. Czy to możliwe, że wczoraj beta praktycznie 0, a dzisiaj coś ? Nie mam nadziei, ale zrobię jeszcze jutro rano test tylko kupię pinka strumieniowego bo tu jakiś test z apteki.
Wkurza mnie to bo biorę duphaston i dzisiaj powinnam odstawić jak nie ma ciąży, a tu niejasna sytuacja![]()