kami1094
Fanka BB :)
Rozumiem. Trzymam jednak kciuki żebyś się pozytywnie zaskoczyła.Nie ludze sie, ze to ciaza. Teoretycznie dzis powinnam dostac, ale nie zanosi sie na to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Rozumiem. Trzymam jednak kciuki żebyś się pozytywnie zaskoczyła.Nie ludze sie, ze to ciaza. Teoretycznie dzis powinnam dostac, ale nie zanosi sie na to.
Jakoś w dziwnym miejscu jest ta kreska, jakby za blisko kontrolnejTeż jakiś cień dzisiaj, pojebie mnie zaraz. Czy to możliwe, że wczoraj beta praktycznie 0, a dzisiaj coś ? Nie mam nadziei, ale zrobię jeszcze jutro rano test tylko kupię pinka strumieniowego bo tu jakiś test z apteki.
Wkurza mnie to bo biorę duphaston i dzisiaj powinnam odstawić jak nie ma ciąży, a tu niejasna sytuacja![]()
W marcu pierwszy cień 12dpo a w kwietniu w dniu spodziewanej @ 14dpo.A kiedy miałaś w marcu i kwietniu?
Dzięki.W marcu pierwszy cień 12dpo a w kwietniu w dniu spodziewanej @ 14dpo.
Ale że co, nie chcesz z nami rozmawiać, pipo?Dziewczyny czy ja mogę do Was dołączyć w czerwcu ? Na ławeczkę ? Nie będę się udzielać, tylko chciałabym śledzić Wasze poczynaniaPs. U mnie chyba będzie powrót do siebie po rozstaniu
![]()
Noo. Kontrolna ? Dlatego kupię pinka bo to jakiś z apteki. Ale to dopiero jutro zrobię rano na spokojnieJakoś w dziwnym miejscu jest ta kreska, jakby za blisko kontrolnej![]()
No ja bym miałam też termin na początek lutego, chyba 7.02w sumie to ja tez z terminem na 02.02![]()
Czasem potrzebna przerwa żeby uzmysłowić sobie pewne sprawy. Trzymam kciuki zeby już dobrze byłoDziewczyny czy ja mogę do Was dołączyć w czerwcu ? Na ławeczkę ? Nie będę się udzielać, tylko chciałabym śledzić Wasze poczynaniaPs. U mnie chyba będzie powrót do siebie po rozstaniu
![]()