reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Właśnie o to się o to dzisiaj ze szwagierka spięłam. Bo ona zawzięcie twierdzi ze owulak zawsze wykryje ciążę i nie da sobie tego wytłumaczyć " bo jej zawsze wychodzą pozytywne". Ok jednemu może wyjść pozytywny innemu nie. I będę się tego zawzięcia trzymać ze test owulacyjny nie jest od wyznaczania ciążę. Może lecz nie musi tego robić.

Właśnie o to się o to dzisiaj ze szwagierka spięłam. Bo ona zawzięcie twierdzi ze owulak zawsze wykryje ciążę i nie da sobie tego wytłumaczyć " bo jej zawsze wychodzą pozytywne". Ok jednemu może wyjść pozytywny innemu nie. I będę się tego zawzięcia trzymać ze test owulacyjny nie jest od wyznaczania ciążę. Może lecz nie musi tego robić.
Dokładnie. Testy owulacyjne to testy które wykrywają zupełnie inny hormon, więc jak mają wykryć ciążę?

Dokładnie. Testy owulacyjne to testy które wykrywają zupełnie inny hormon, więc jak mają wykryć ciążę?
Ale ja wychodzę z założenia że jak ktoś nie chce zrozumieć nie zrozumie. To że wyjdzie pozytywny bywa. Ja nie raz miałam ciemne owulavyjne pod koniec cyklu i jakoś w ciąży nie byłam 🤷‍♀️

reklama
Do góry