reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Bo my kobiety jesteśmy wariatki 🤪 Ja na komodzie mam 4 testy, dwa że wczoraj i dwa z dzisiaj i co przechodzę obok komody to oglądam testy czy czasem się kreska nie pojawiła 🤦‍♀️🤷‍♀️🫣🤣 I akurat z dzisiejszego popołudniowego kreska się pojawiła po 3 godzinach 😂 o taki teraz jest 😂 I of course, ja wiem, że to już test nieważny, po czasie ale człowiek głupi i i tak cyka zdjęcia i robi se nadzieję 🤣
@olka11135 co takie zdziwienie ? 😂 Wiem, że to chore 😂

reklama
Bo my kobiety jesteśmy wariatki 🤪 Ja na komodzie mam 4 testy, dwa że wczoraj i dwa z dzisiaj i co przechodzę obok komody to oglądam testy czy czasem się kreska nie pojawiła 🤦‍♀️🤷‍♀️🫣🤣 I akurat z dzisiejszego popołudniowego kreska się pojawiła po 3 godzinach 😂 o taki teraz jest 😂 I of course, ja wiem, że to już test nieważny, po czasie ale człowiek głupi i i tak cyka zdjęcia i robi se nadzieję 🤣
Aż z ciekawości zobaczyłam swój dzisiejszy i też ma jakieś cienie 🙈 ale to są te fabryczne 🤷‍♀️

U mnie chyba cos sie rozkreca, pojawilo sie krwawienie takie jakie mam zazwyczaj podczas miesiaczki. No i przy tym pojawia sie odwieczne pytanie, 1 dc licze od dzis czy od jutra? Tego jest tyle co kot naplakal. Mysle, ze punkt kulminacyjny bedzie jutro.
Mówią że od krwawienia, a ja liczę od plamienia inaczej owulke w tym miesiącu musiałabym mieć w 7-8dc 😏

Bo ja też ja widzę i to całkiem wyraźnie 😅

Natomiast ja nigdy nawet po 3 dniach nie miałam żadnych fejkowych cieni
No moje testy że wczoraj też nie mają żadnych cieni i właśnie nigdy nie miały też fejkowych cieni po czasie żadne testy, które robilam 😅 dopiero dzisiejszy test z rana jak przyszłam z pracy to zobaczyłam, że na nim jest jakiś ledwo widoczny duszek, a ten z popołudnia po 3h właśnie taki cień jak na zdjęciu 😅 ale wczesniej miały biel 😁

Edit: I nie, żebym się nakręcała, ale podoba mi się to eksperymentowanie i obserwowanie testów, jak funkcjonują w różnym etapie cyklu 😁

reklama
Do góry