reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

No co Ty ! Owulaki są tanie, 25 sztuk za 33 zł na allegro z domowe laboratorium 😁
Ja w tym cyklu pobiłam rekord robienia testów owu 🫣 ale to tylko dzięki temu, że cholera późno miałam pik bo dopiero w 18dc. A zaczęłam od 9dc 🤭 i zrobiłam łącznie 30 testów 🙈
Ja jeszcze nie siegnelam do owulakow. Raz zamowilam 10 testow ciazowych na allegro i szybko sie rozplynely😃

reklama
No co Ty ! Owulaki są tanie, 25 sztuk za 33 zł na allegro z domowe laboratorium 😁
Ja w tym cyklu pobiłam rekord robienia testów owu 🫣 ale to tylko dzięki temu, że cholera późno miałam pik bo dopiero w 18dc. A zaczęłam od 9dc 🤭 i zrobiłam łącznie 30 testów 🙈
Właśnie te zamówiłam 🙈 jeszcze czekam na easy home i będzie komplet 😂

Ja tu trochę z prywatą wyskoczę - od soboty moja siostrzenica miała wirusa 💩🤢🤮, wczoraj na noc złapało jej mamę, moją siostrę a dzisiaj na noc moją córkę... Wczoraj miała 3 urodziny a dzisiaj wymioty... Koszmar po prostu... Gdybym mogła to bym z niej na siebie to przełożyła:(

Które? Bo za te horien medical to dziękuję...chciałam easy home..

Dlatego ja kupiłam 14 testów na allegro za 46 zł, gdzie z apteki miałabym z tego tylko 4-5 testów 😁 a, że ja uwielbiam sikać na testy i wyłapywać duszki, cienie, kreski to fajnie jak mam ich więcej 😅 beta nie sprawia mi przyjemności, tylko mnie w **** stresuje, bo jak wynik ujemny to już czarno na białym a w testach mogę mieć trochę adrenalinki 🤣🙈🫣
Szalona! :D

reklama
Ja tu trochę z prywatą wyskoczę - od soboty moja siostrzenica miała wirusa 💩🤢🤮, wczoraj na noc złapało jej mamę, moją siostrę a dzisiaj na noc moją córkę... Wczoraj miała 3 urodziny a dzisiaj wymioty... Koszmar po prostu... Gdybym mogła to bym z niej na siebie to przełożyła:(
Ojej, malenka biedna 😢 dużo zdrówka dla niej i dla Was ❤️

Do góry