reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

U mnie ten cykl to jakieś jaja..dziś mnie zalewa tak, że strach wyjść z domu, a cycki bola tak jakbym ledwo po owulacji była 😵‍💫 mdli mnie co rano...ja pierdziele, urojona...
A może nieurojona... jeszcze sprobuj może siknac... może późna implementacja 🤔 no bo dużo śluzu i cycki to u mnie pierwsze objawy byly...
Jakoś tak mam nadzieję za Ciebie nie wiem....

reklama
Mnie coś na okres chyba kręci, takiego śluzu troszkę miałam kremowego,lekko brązowego, 26 DC także małpiszon zawita to chyba testować nie będę ale zobaczymy jak to się rozwinie bo na niepokalane poczęcie nie liczyłam 😅😆 w czerwcu na ławeczkę usiądę i zapisze się na testowanie dopiero,gdy będą seksy w płodne bo tak to bez sensu jest się nakręcać. Jeny to już czerwiec,pół roku za nami 😱
Ja dzisiaj 31 DC ale dopiero 11dpo, bo późno pik miałam ( w 18dc ) i owulację dopiero w 20dc ( z objawów). Póki co nie zapowiada się na okres.

reklama
Nie widziałam bocianów na żywo ostatnimi czasy, ale wyświetliły mi się 🥹

Załączniki

• IMG_0189.png
    IMG_0189.png
    776,6 KB · Wyświetleń: 38
Do góry