Patii26
Fanka BB :)
Łee, to jeszcze masz czasDziś 10

Ja dziś 12dpo i biało

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Łee, to jeszcze masz czasDziś 10
OpowiadajJeeezu jakie ja dzisiaj chore sny miałamaż się cała spocona obudziłam z emocji
![]()
Zdecydowanie !Piszę już nawet z korkaczy to choroba?
![]()
No jest gnojekPowiem wam, że przez cały okres starań (najpierw rok, teraz kilka miesięcy) nie miałam żadnego chujocienia, a w tym cyklu chyba 3 miałam. Albo tak wyobraźnia płata mi figle (wcześniej też doszukiwałam kresek i rozbierałam testy dla lepszej widoczności), ale tez widziałyście te cienie i to różne testy. Dzisiaj też. Los że mnie drwi, bociany i chujocienie![]()
Haha, i to poczucie wstydu przed nim i samą sobą mimo, że on nawet o tym nie wiedziałSzczerze? Mi się generalnie w życiu nigdy nie śni seks. Ogólnie jakieś romanse, dziwne sytuacje itd. Ale seks nigdy.
Dzień przed tą betą 1.4 śnił mi się seks, z kolegą z pracy - swoją drogą dość znanymktóry mi się nigdy nie podobał, no masakra, taki wstyd - jeszcze następnego dnia widziałam go w pracy więc w ogóle miałam w głowie takie WTF
![]()
Masz racje. Wszyscy wiedzą co i jak. Kiedyś na spotkaniu rodzinnym (bratowa wtedy była już w ciąży z pierwszego strzała, a my się staraliśmy już jakiś czas i to po stracie) ojciec (alkoholik więc mózg dziurawy) zapytał nas a my kiedy, ,przecież to takie proste i mogę wam pokazać jak się to robi jehehehe ’Powiem Wam, że niby ciało kobiety jest znane, wiemy jak działa mechanizm zapłodnienia i implantacji a co kobieta to inna historia, to piękne i przerażające jednocześnie. Bo niby wystarczy tylko, że oboje są w miarę ok. We właściwym momencie się ogarnie temat i już powinien być bobas. Jeśli ktoś nie chce to boi się każdego stosunku w okolicach płodnych, ciągle gdzieś się słyszy, że wpadka ale jakaś taka totalnie nieprawdopodobna na zasadzie plemnik przegryzł gumkę i wyrwał spirale. A jak się chce to za cholerę nie idzie się wstrzelić.
Ty, ale ja też tam coś widzę. Taki cień cienia. Może to testowa się wybarwia? Te testy są coraz bardziej okrutne.Powiem wam, że przez cały okres starań (najpierw rok, teraz kilka miesięcy) nie miałam żadnego chujocienia, a w tym cyklu chyba 3 miałam. Albo tak wyobraźnia płata mi figle (wcześniej też doszukiwałam kresek i rozbierałam testy dla lepszej widoczności), ale tez widziałyście te cienie i to różne testy. Dzisiaj też. Los że mnie drwi, bociany i chujocienie![]()
Ale pięknie się takie rzeczy czytacześć, przepraszam że się wtrącę, ale chcę dodać Ci nadziejiw poprzedniej ciąży 25 grudnia dostałam takiego lekkiego różowego plamienia, płakałam bo myślałam że to okres. Ale następnego dnia nie było. I kolejnego też nie. Test zrobiłam 29 grudnia i była odrazu czerwona krecha
tym razem robiłam test niby 13 dni po owulacji, nic. Dzień później byłam u ginekologa który stwierdził że nic nie wskazuje na ciąże, raczej będzie okres.. a tu w niedzielę pozytywny test.. trzymam kciuki za pozytywną betę i wierzę że test będzie pozytywny
![]()