reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Dziewczyny czy ból jajnika jest normalny? Boli od kilku dni, raz lżej, raz mocniej ale dziś nie daje spokoju, ciągle, jest kłujący, czasami pali :/ nigdy nie miałam tak przed okresem więc nie wiem czy gdzieś z tym jechać czy czekać do daty okresu.
Ja mam tak jedynie na owulacje ,więc nie pomogę, weź może jakąś nospe...kiedy masz mieć okres?

reklama
Dziewczyny czy ból jajnika jest normalny? Boli od kilku dni, raz lżej, raz mocniej ale dziś nie daje spokoju, ciągle, jest kłujący, czasami pali :/ nigdy nie miałam tak przed okresem więc nie wiem czy gdzieś z tym jechać czy czekać do daty okresu, w sumie w weekend i tak za bardzo nigdzie nie pojadę bo pracuję… najwyżej w poniedziałek po pracy.
Kochana ja bym przede wszystkim siknęła jednak jutro na patyk. Może coś się tam jednak dzieje i to nie na okres?
Cały czas Cię boli czy nasila np przy ruchu? Nie masz np gorączki przy tym?

Kochana ja bym przede wszystkim siknęła jednak jutro na patyk. Może coś się tam jednak dzieje i to nie na okres?
Cały czas Cię boli czy nasila np przy ruchu? Nie masz np gorączki przy tym?
Dokladnie, byłoby wiadomo czy to bóle związane z ciąża czy na okres, czy inne niepokojące...
Ja to bym nawet dziś wieczorem siknela, skoro w poniedziałek miałby być okres to już by coś wyszło.
Ja w 9dpo testowałam jakoś koło 13, gdzie normalnie piłam, jedynie nie sikałam 3h i kreska wyszła...

Dziewczyny czy ból jajnika jest normalny? Boli od kilku dni, raz lżej, raz mocniej ale dziś nie daje spokoju, ciągle, jest kłujący, czasami pali :/ nigdy nie miałam tak przed okresem więc nie wiem czy gdzieś z tym jechać czy czekać do daty okresu, w sumie w weekend i tak za bardzo nigdzie nie pojadę bo pracuję… najwyżej w poniedziałek po pracy.
Miałam tak w zeszłym cyklu i przeszło jak przyszła miesiączka. Pierwszy raz tak miałam, w tym cyklu póki co nic mnie nie boli.

Dokladnie, byłoby wiadomo czy to bóle związane z ciąża czy na okres, czy inne niepokojące...
Ja to bym nawet dziś wieczorem siknela, skoro w poniedziałek miałby być okres to już by coś wyszło.
Ja w 9dpo testowałam jakoś koło 13, gdzie normalnie piłam, jedynie nie sikałam 3h i kreska wyszła...
Kupiłam nawet test 🤣 po waszych postach żeby sikać ale miałam prawie przezroczysty mocz. Poczekam z godzinę i siknę. Nie lubię sikać bo dla mnie to robienie sobie nadziei i bardziej mnie to dobija niż okres.

W poniedziałek według apki która wyliczyła mi owulację dzień później niż faktycznie była, także myślę że okres będzie we wtorek ;)

reklama
Do góry