• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Mam wynik. Wiem, że dziewczyny miewały podobne, ale i tak nie wiem czy nie za niski jak na 12dpo zakładając, że to była szybka implantacja. Mam mętlik w głowie. Cieszę się, że urosła, ale i tak martwi mnie ta jaśniejsza kreska z dziś rana. Co myślicie?
Zobacz załącznik 1705984
To całkiem sporo jak na 12dpo, jesteś jeszcze przed terminem @? To bardzo dobry wynik. Jakos tak mam dobre przeczucia co do twojej ciąży.

reklama
Biorę od 1dc niepokalanka i wiecie co, on to tak kocha u mnie wywoływać nudności. Tak mi dzisiaj rośnie wszystko w przełyku ... 🤢 Ja już nie wiem czy mam mrugać szybciej, łykać ślinę czy pogryzać suchary bo dosłownie prowadzę tu jakąś walkę dzisiaj i czuję, że ją spektakularnie przegram. Za ostatnim razem to na niepokalanku wymiotowałam dalej niż widziałam. 😵‍💫

Biorę od 1dc niepokalanka i wiecie co, on to tak kocha u mnie wywoływać nudności. Tak mi dzisiaj rośnie wszystko w przełyku ... 🤢 Ja już nie wiem czy mam mrugać szybciej, łykać ślinę czy pogryzać suchary bo dosłownie prowadzę tu jakąś walkę dzisiaj i czuję, że ją spektakularnie przegram. Za ostatnim razem to na niepokalanku wymiotowałam dalej niż widziałam. 😵‍💫
A co on Ci daje? Na co się go łyka?

Laski, ja generalnie mam świadomość jakim jestem wrzodem na tyłku. Mam wyrzuty sumienia, że tak truję. Jakby co to piszcie mi nr telefonu - będę wysyłać Wam bliki za szkodliwe warunki, które tu stwarzam! 😁
No i mówiłam to już nie raz, ale niech to wybrzmi po raz pierwszy w czerwcu - JESTEŚCIE NAJLEPSZE! 😎
proszę cię! Truj ile musisz 😁
Jest dobrze, dobrze beta przyrasta 💓

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry