mam glupia sprawe… ogolnie w sobote byla impreza i poplynelam troche z alkoholem pamietam tyle ze byly jakies obmacywanki z przyjacielem ale malo co pamietamy tak szczerze… ze stresu kupilam dzis tabletke po ellaone zastanawiam sie czy jest sens ja brac dzisiaj jak nie jestem pewna czy do czegos doszlo?
reklama
nie chce ale boje sie wziac te tabletke boje sie skutków ubocznych…To zależy od tego czy chcesz być w ciąży czy nie.
tak wiem strasznie zaluje… wzielabym bo w sumie juz ja kupilam tania nie byla ale cos mnie zatrzymuje te skutki uboczne bo wzielabym teraz przed spaniem a rano na 6 do pracy i nie wiem jak to bedzie nigdy nie bralam takich tabletekHmm lepiej wziąć profilaktycznie niż później żałować, że się nie wzięło. Ale to na własną odpowiedzialność. I następnym razem radzę kontrolować ilość wypitego alko, bo upijanie się do tego stopnia dobrze nie wróży
nie chce ale boje sie wziac te tabletke boje sie skutków ubocznych…
Myślę, że musisz po prostu wziąć odpowiedzialność za swoje czyny. Co jak nie weźmiesz tej tabletki i okaże się, że jednak doszlo do zaplodnienia? Lepiej wziąć tabletkę po niż później mieć aborcję.
Lady Loka
Fanka BB :)
No a masz jakiekolwiek podejrzenie, że jesteś w okolicy dni płodnych?nie chce ale boje sie wziac te tabletke boje sie skutków ubocznych…
Generalnie masz już 72h od imprezy, więc ewentualna skuteczność z każdą godziną spada.
Nie ma nikogo z tej imprezy kto mógłby Ci powiedzieć, co robiłaś?
ellaone niby mizna do 5 dni po "stosunku"
niestety nie mam takiej osoby, nikomu nic nie mowilismyNo a masz jakiekolwiek podejrzenie, że jesteś w okolicy dni płodnych?
Generalnie masz już 72h od imprezy, więc ewentualna skuteczność z każdą godziną spada.
Nie ma nikogo z tej imprezy kto mógłby Ci powiedzieć, co robiłaś?
reklama
Podziel się: