reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

TABLETKA PO

mam glupia sprawe… ogolnie w sobote byla impreza i poplynelam troche z alkoholem pamietam tyle ze byly jakies obmacywanki z przyjacielem ale malo co pamietamy tak szczerze… ze stresu kupilam dzis tabletke po ellaone zastanawiam sie czy jest sens ja brac dzisiaj jak nie jestem pewna czy do czegos doszlo?

reklama
Hmm lepiej wziąć profilaktycznie niż później żałować, że się nie wzięło. Ale to na własną odpowiedzialność. I następnym razem radzę kontrolować ilość wypitego alko, bo upijanie się do tego stopnia dobrze nie wróży
tak wiem strasznie zaluje… wzielabym bo w sumie juz ja kupilam tania nie byla ale cos mnie zatrzymuje te skutki uboczne bo wzielabym teraz przed spaniem a rano na 6 do pracy i nie wiem jak to bedzie nigdy nie bralam takich tabletek

nie chce ale boje sie wziac te tabletke boje sie skutków ubocznych…
No a masz jakiekolwiek podejrzenie, że jesteś w okolicy dni płodnych?
Generalnie masz już 72h od imprezy, więc ewentualna skuteczność z każdą godziną spada.
Nie ma nikogo z tej imprezy kto mógłby Ci powiedzieć, co robiłaś?

ellaone niby mizna do 5 dni po "stosunku"
No a masz jakiekolwiek podejrzenie, że jesteś w okolicy dni płodnych?
Generalnie masz już 72h od imprezy, więc ewentualna skuteczność z każdą godziną spada.
Nie ma nikogo z tej imprezy kto mógłby Ci powiedzieć, co robiłaś?
niestety nie mam takiej osoby, nikomu nic nie mowilismy

reklama
Do góry