niezapominajka876
Fanka BB :)
Też pędzę do pracy, ale dzieci nie ma to luzAle zazdro, ja do pracy zarazja też będę oglądać nowy sezon squid game, jak skończę oglądać Olympo
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też pędzę do pracy, ale dzieci nie ma to luzAle zazdro, ja do pracy zarazja też będę oglądać nowy sezon squid game, jak skończę oglądać Olympo
![]()
Oj, kochanam ten serial, zobaczyłam już nowy sezon i był inny niż poprzednie ale tak samo świetnyJa ostatnio pochłonęłam Ginny i Georgie, 3 sezony od razu, też mega fajne
Dalej mnie nawala podbrzusze jak na okres, a do okresu jeszcze z tydzień![]()
A racja, bo wakacjeTeż pędzę do pracy, ale dzieci nie ma to luz![]()
Ta kreska testowa jest bardzo biała i dlatego się wydaje, że obok niej jest cień. Też to już zauważyłam przy pinkach gdy się zaczyna wybarwiać.Dzień dobry! 2 pytania na dobre rozpoczęcie miesiąca
1. Czy ten test jest zalany?
2. Czy wy też coś tam widzicie?!
Nie pytajcie, co mnie pokusiło, bo w teorii ja mam dzisiaj owulację. Ale czuję się jakoś dziwnie, ciągle myślę o tej mocnej kresce w 8dc, w dodatku obudził mnie ból brzucha jak na okres i jakoś tak wyszło...
Ale to jest jakiś inny test, to nie Pink. W każdym razie to tak w ramach ciekawostkiTa kreska testowa jest bardzo biała i dlatego się wydaje, że obok niej jest cień. Też to już zauważyłam przy pinkach gdy się zaczyna wybarwiać.
Tak, bo duphaston nie wychodzi w badaniuJest sens badać progesteron 7dpo jak się bierze duphaston ?
Też go oglądałam, chciałam taki luźny serial na odmóżdżenie, ale tak się wkręciłam, że 3 sezon cały przepłakałamJa ostatnio pochłonęłam Ginny i Georgie, 3 sezony od razu, też mega fajne
Dalej mnie nawala podbrzusze jak na okres, a do okresu jeszcze z tydzień![]()