Dolores94
Fanka BB :)
Dlatego zanim skończyłam ogladac nie włączałam ig, tik toka i fbO nie o nie moje oczy nie czytają tych spojlerów![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlatego zanim skończyłam ogladac nie włączałam ig, tik toka i fbO nie o nie moje oczy nie czytają tych spojlerów![]()
PolecamLaski, nie spoilerujcie!!Ja jeszcze ostatniego sezonu nie widziałam
![]()
Trochę jakby zalanyDzień dobry! 2 pytania na dobre rozpoczęcie miesiąca
1. Czy ten test jest zalany?
2. Czy wy też coś tam widzicie?!
Nie pytajcie, co mnie pokusiło, bo w teorii ja mam dzisiaj owulację. Ale czuję się jakoś dziwnie, ciągle myślę o tej mocnej kresce w 8dc, w dodatku obudził mnie ból brzucha jak na okres i jakoś tak wyszło...
Dobrze wiedzieć, muszę zapamiętaćTak, bo duphaston nie wychodzi w badaniu
Podziwiam. Ale nie wiem, czy bym się odważyła.Nawet do endokrynologa się nie wybrałam, ginekolog z którą pracuje powiedziała, że 2,98 to wysoki, ale jeszcze nie alarmujący wynik i mamy czekaćna własną rękę ustawiłam sobie suplementację
![]()
No dopiero w piątek wyszedł więc jak skończę Olympo to będę oglądać squid gamePolecam![]()
No i czasem tak najlepiej ale to ciężkie tematy, nie na forumNawet do endokrynologa się nie wybrałam, ginekolog z którą pracuje powiedziała, że 2,98 to wysoki, ale jeszcze nie alarmujący wynik i mamy czekaćna własną rękę ustawiłam sobie suplementację
![]()
Właśnie zastanawiałam się nad Olympo, więc chyba teraz sobie obejrzę.No dopiero w piątek wyszedł więc jak skończę Olympo to będę oglądać squid game![]()