• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
Dzień dobry! 2 pytania na dobre rozpoczęcie miesiąca 🤣
1. Czy ten test jest zalany?
2. Czy wy też coś tam widzicie?!
Nie pytajcie, co mnie pokusiło, bo w teorii ja mam dzisiaj owulację. Ale czuję się jakoś dziwnie, ciągle myślę o tej mocnej kresce w 8dc, w dodatku obudził mnie ból brzucha jak na okres i jakoś tak wyszło...
Trochę jakby zalany 🤔 Ale coś tam widać, pytanie jak to możliwe skoro dziś niby masz owulację?
Tak, bo duphaston nie wychodzi w badaniu
Dobrze wiedzieć, muszę zapamiętać 😁

Nawet do endokrynologa się nie wybrałam, ginekolog z którą pracuje powiedziała, że 2,98 to wysoki, ale jeszcze nie alarmujący wynik i mamy czekać 🫣 na własną rękę ustawiłam sobie suplementację 😅
No i czasem tak najlepiej ale to ciężkie tematy, nie na forum 😁 ja suplementacja jodem sprawiłam że guzek na tarczycy zmniejszył się o 80% SAM...ale to temat tabu, ja niestety po perypetiach mamy mam alergie na lekarzy, można powiedzieć że ja wykończyli tonem leków które gowno dały.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry