Patii26
Fanka BB :)
Ja z natury mam jasna karnację i jak się opalam to najpierw zawsze na czerwonoMatko Dziewczynyzapomniałyście o spf czy macie z natury bardzo bladą karnacje i od razu jesteście rakami jak ja?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja z natury mam jasna karnację i jak się opalam to najpierw zawsze na czerwonoMatko Dziewczynyzapomniałyście o spf czy macie z natury bardzo bladą karnacje i od razu jesteście rakami jak ja?
![]()
A to mi na szczęście z czerwonej skóry robi się potem brąz, nie schodzi mi skóraJa zawsze na raczka - nigdy nie miałam ładnej brązowej opalenizny... Jak skończy mnie piec to pewnie mi jeszcze skóra(mimo smarowania) będzie schodzić i dalej blada będę![]()
Tylko ja wczoraj spędziłam 7h na pełnym słońcuTo Wy nie chcecie wiedzieć moich bladych nóg![]()
Witaj w klubiePrzy Was to wyglądam jak córka młynarza![]()
Ja też tego bardzo nie lubię, jedynie gdzie się opalam to co roku nad morzem przez tydzień, tam lubię sobie poleżeć, posłuchać mew i szumu morzaJa tez chce byc opalona tylko ze nie lubie siedziec na sloncu![]()
Szalona jesteś ! Ja bym udaru już chyba dostałaTylko ja wczoraj spędziłam 7h na pełnym słońcu![]()