Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
Właśnie dziewczyny dawajcie tipy jak tu schudnąć.
Ja w to lato nie mogę na siebie patrzeć. To jest moja największa waga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie dziewczyny dawajcie tipy jak tu schudnąć.
Ja raczej jem tak jak zawsze a w tym roku tak waga poszła do góry że szok.U mnie jak już pisałam deficyt kalorycznyi od zeszłego tygodnia staram się robić codziennie 5 km na bieżni bo spacery w te upały to jakaś porażka
![]()
Mi to potrzeba tipa jak przytyć bez ciążyWłaśnie dziewczyny dawajcie tipy jak tu schudnąć.
Ja kilka lat temu właśnie liczyłam bardzo kcal, bardzo dużo sportu uprawiałam (wracałam z pracy o 22:30, szłam biegać 10km, rano wstałam i trening siłowy albo rolki na 3h, a na 14 do fizycznej pracy gdzie jeszcze robiłam ponad 15k kroków) ważyłam wtedy 52kg i mimo, że mieszkałam jeszcze z mamą to sama sobie gotowałam. (Z mężem byliśmy od 2012r, a ślub braliśmy w 2021 i dopiero się wprowadziłam do niego i teściowejSama. Coś tam o dietetyce wiem, no paradoks że sama się w to wpędziłam. Ale udało się, długi proces, ciężki bardzo, bo tak naprawdę musiałam sobie pozwolić przytyć. Ale już później na spokojnie, z czystą głową udało się schudnąć, tylko że to bardzo długi proces. Przez te dwa lata tak naprawdę to 10kg zleciało, ale przede wszystkim nie wraca, a ja jem na co mam ochotę. Wcześniej widziałam liczby na jedzeniu..
Ja raczej jem tak jak zawsze a w tym roku tak waga poszła do góry że szok.
Na twarzy inna, brzuch wiekszy oraz uda.
Wydaje mi się że też procedura się do tego przyczyniła 4 transfery od stycznia przebyte także...
Ale muszę się wziąć w garść.
Ale ciężko.....
Uwielbiam fast foody i takie niezdrowe jedzenie .
U nas 2 dni teraz były gorące to cały dzień na basenie za domem plus znajomi i bratowa z dziećmi także miałam co robić. Dobrze, że na jutro zapowiadają chłodniejszy dzień to nie przyjadądo tego mąż ma urlop 3tyg to nie będziemy się stresować czy zdążymy na owulację (mam też 1 raz monitoring) i jedziemy nad morze od 15 lipca także odpocznę psychicznie i fizycznie
W pon miałam endokrynologa tsh spadło do 1,3 ale kazała zbadać prolaktyne. Z tego co mi wiadomo najlepiej na początku cyklu, a ona mówiła, że obojętnie w którym. Kto ma racje?
ZazdroMi to potrzeba tipa jak przytyć bez ciąży![]()