reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
@kami1094 bezsensu ale niestety tak jest, opieka na NFZ, a prywatnie to kolosalna różnica. I niestety też ograniczenia, nie wszystko mogą przepisać na fundusz albo im szkoda 😣
To często nawet nie to, że im szkoda, tylko czasami jak nie ma mocnej podstawy to NFZ potrafi po kilku latach się dowalać, prosić o wyjaśnienia i nakładać kary finansowe.
U nas lekarz dostał kilka tysięcy, bo kod rozpoznania był błędny.

To często nawet nie to, że im szkoda, tylko czasami jak nie ma mocnej podstawy to NFZ potrafi po kilku latach się dowalać, prosić o wyjaśnienia i nakładać kary finansowe.
U nas lekarz dostał kilka tysięcy, bo kod rozpoznania był błędny.
To też, pracuję z lekarzami i niestety nie mają łatwo tym bardziej ginekolodzy 🫢
No ale też płacimy składki i pewne rzeczy zwykłemu obywatelowi się należą, a niestety jednak dużo korzysta się z prywatnych usług bo człowiek chce mieć dobrą opiekę..

To też, pracuję z lekarzami i niestety nie mają łatwo tym bardziej ginekolodzy 🫢
No ale też płacimy składki i pewne rzeczy zwykłemu obywatelowi się należą, a niestety jednak dużo korzysta się z prywatnych usług bo człowiek chce mieć dobrą opiekę..
No pewnie, ja się z tym całkowicie zgadzam.

Co sądzicie o wynikach mojego chłopa? Jest szansa na naturalne poczęcie?
IMG_7732.jpeg

Hej, 🐒 już zawitała więc poproszę o wpisanie na kolejne testowanie 23.08 ✊🏻
Jeszcze raz was tu zapytam, bo z lipca juz uciekamy napiszcie co używacie rzeczy wspomagających przy staraniach? 😵‍💫Coś polecicie? Nasze starania zawsze były krócej więc nawet po poronieniu oprócz kwasu foliowego nie zdążyłam się rozpędzać z czymś innym ale widzę i czuję że po tej cp i operacji jest inaczej. W poprzednich dwóch cyklach był wiesiołek do owu , teraz jakoś zapomniałam, ale już kontynuuję.
Chcieliśmy zacząć tak bez wspomagaczy, ale już 3cykle tak były i coś powoli trzeba pomyśleć 😵‍💫 Jesli chodzi o badania to kontrol u gina który mnie prowadził i operował , we wrześniu to tam go popytam, do tego czasu sobie nie bede zawracać tym głowy.

reklama
Hej, 🐒 już zawitała więc poproszę o wpisanie na kolejne testowanie 23.08 ✊🏻
Jeszcze raz was tu zapytam, bo z lipca juz uciekamy napiszcie co używacie rzeczy wspomagających przy staraniach? 😵‍💫Coś polecicie? Nasze starania zawsze były krócej więc nawet po poronieniu oprócz kwasu foliowego nie zdążyłam się rozpędzać z czymś innym ale widzę i czuję że po tej cp i operacji jest inaczej. W poprzednich dwóch cyklach był wiesiołek do owu , teraz jakoś zapomniałam, ale już kontynuuję.
Chcieliśmy zacząć tak bez wspomagaczy, ale już 3cykle tak były i coś powoli trzeba pomyśleć 😵‍💫 Jesli chodzi o badania to kontrol u gina który mnie prowadził i operował , we wrześniu to tam go popytam, do tego czasu sobie nie bede zawracać tym głowy.
Wpisałam. :) Witaminy z kwasem foliowym w aktywnej formie + inozytol (4000 dziennie przez cały cykl). Stosowałam też Miovelię NAC + regularnie żel Fertilsafe Plus. 🤗

Do góry