Widzę, że dużo fanów Barcelonyczłowiek trafił na swoich
Ja kisze się w pracy do 19, totalnie nie mam sił, jadę na galaretce bo jutro czeka mnie kolono i gastro.. dobrze, że chociaż miesiączka mi minęła![]()
To samo miałam pisać
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Widzę, że dużo fanów Barcelonyczłowiek trafił na swoich
Ja kisze się w pracy do 19, totalnie nie mam sił, jadę na galaretce bo jutro czeka mnie kolono i gastro.. dobrze, że chociaż miesiączka mi minęła![]()
To faktNa pewno tańsze niż koszulki piłkarskie![]()
To często nawet nie to, że im szkoda, tylko czasami jak nie ma mocnej podstawy to NFZ potrafi po kilku latach się dowalać, prosić o wyjaśnienia i nakładać kary finansowe.@kami1094 bezsensu ale niestety tak jest, opieka na NFZ, a prywatnie to kolosalna różnica. I niestety też ograniczenia, nie wszystko mogą przepisać na fundusz albo im szkoda![]()
To też, pracuję z lekarzami i niestety nie mają łatwo tym bardziej ginekolodzyTo często nawet nie to, że im szkoda, tylko czasami jak nie ma mocnej podstawy to NFZ potrafi po kilku latach się dowalać, prosić o wyjaśnienia i nakładać kary finansowe.
U nas lekarz dostał kilka tysięcy, bo kod rozpoznania był błędny.
No pewnie, ja się z tym całkowicie zgadzam.To też, pracuję z lekarzami i niestety nie mają łatwo tym bardziej ginekolodzy
No ale też płacimy składki i pewne rzeczy zwykłemu obywatelowi się należą, a niestety jednak dużo korzysta się z prywatnych usług bo człowiek chce mieć dobrą opiekę..
Witamy.Proszę o wpisanie na 16 sierpnia.
Wpisałam.Hej,już zawitała więc poproszę o wpisanie na kolejne testowanie 23.08
Jeszcze raz was tu zapytam, bo z lipca juz uciekamy napiszcie co używacie rzeczy wspomagających przy staraniach?Coś polecicie? Nasze starania zawsze były krócej więc nawet po poronieniu oprócz kwasu foliowego nie zdążyłam się rozpędzać z czymś innym ale widzę i czuję że po tej cp i operacji jest inaczej. W poprzednich dwóch cyklach był wiesiołek do owu , teraz jakoś zapomniałam, ale już kontynuuję.
Chcieliśmy zacząć tak bez wspomagaczy, ale już 3cykle tak były i coś powoli trzeba pomyślećJesli chodzi o badania to kontrol u gina który mnie prowadził i operował , we wrześniu to tam go popytam, do tego czasu sobie nie bede zawracać tym głowy.