Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie skłaniam się ku inozytolowi bo już dużo o nim słyszałam. A który bierzesz, bo widzę że i firma tabletkowa i saszetkowa jestWpisałam.Witaminy z kwasem foliowym w aktywnej formie + inozytol (4000 dziennie przez cały cykl). Stosowałam też Miovelię NAC + regularnie żel Fertilsafe Plus.
![]()
Inofem w saszetkach. :-)Właśnie skłaniam się ku inozytolowi bo już dużo o nim słyszałam. A który bierzesz, bo widzę że i firma tabletkowa i saszetkowa jest![]()
Widziałam że pisałaś o 4000 czyli 2xdziennie? I cały cykl, tak?Inofem w saszetkach. :-)
DokładnieWidziałam że pisałaś o 4000 czyli 2xdziennie? I cały cykl, tak?![]()
Co do produktow przed, to wszystko jeszcze przed nami, ale 3 mies przed starczy? Planowo przygotowalam kwas foliowy dla obu, omege+inozytol dla mnie i koenzym dla M, styknie? I czytalam o zelu, bez zelu nie przejdzie![]()
O maamo kolejna tabletka! Wspominalam, ze gardlo mi sie zaciska na polykanie nawet malutkiej wit c?Koenzym możesz tez przyjmować sama, wpływają na jakość komórek jajowych![]()
Znalazlam jeden taki, tam jest tez kwas foliowy, bierzesz dodatkowo, czy liczysz, ze w tym juz jest?Inofem w saszetkach. :-)
O maamo kolejna tabletka! Wspominalam, ze gardlo mi sie zaciska na polykanie nawet malutkiej wit c?ale inozytol w saszetach juz spisalam, zawsze jedna mniej
a teraz koenzym, podniesie mi komorki jajowe i zmarszczki
![]()