kami1094
Fanka BB :)
Biorę dodatkowo, tym bardziej, że inofem ma tę zwykłą formę a nie aktywnąZnalazlam jeden taki, tam jest tez kwas foliowy, bierzesz dodatkowo, czy liczysz, ze w tym juz jest?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biorę dodatkowo, tym bardziej, że inofem ma tę zwykłą formę a nie aktywnąZnalazlam jeden taki, tam jest tez kwas foliowy, bierzesz dodatkowo, czy liczysz, ze w tym juz jest?
co za koenzym? możesz polecić konkretną firmę? Najwyżej zacznę od kolejnego cykluJa myślę, że gdyby nie ten koenzym to nie mielibyśmy co transferować
Kto wie, może uratował nasze ivf![]()
Pewnie, że trzymamy!co za koenzym? możesz polecić konkretną firmę? Najwyżej zacznę od kolejnego cyklu
Ja zaraz jade na kolonoskopię i gastroskopię i wchodzi stres.. trzymajcie kciuki :*
co za koenzym? możesz polecić konkretną firmę? Najwyżej zacznę od kolejnego cyklu
Ja zaraz jade na kolonoskopię i gastroskopię i wchodzi stres.. trzymajcie kciuki :*
Dziękuję że już mnie wpisałaś! Może być 1.08Dziewczyny, mam nadzieję, że nie będzie linczu - w związku ze startującą betą @niezapominajka876 i tym, że zamierza robić przyrost wpisuję dla zasady na 01.08. żeby mogła się tym z nami podzielić.Komisyjnie tak samo zapisuję @white_lotus, bo dziewczyny są w tej samej sytuacji. Każda przychodzi tu po wsparcie, więc nie wyobrażam sobie, żeby ktoś poczuł się wykluczony, bo rozjechał się o końcówkę miesiąca.
Oby wszystko szło w dobrym kierunku.
![]()
Wpisałam na 01.08, no bo pierwszą betę już mamy.Dziękuję że już mnie wpisałaś! Może być 1.08ja opisałam swoją sytuację, mam nadzieję że dziewczyny się zgodzą.